Як підвищити ТГК


Багато гроверів цікавляться як підвищити ТГК, адже від його рівня залежить потужність впливу. Досвідчені садівники вже давно знайшли кілька дієвих хитрощів, які дозволять насолодитися готовим продуктом сповна. У цій статті якраз обговоримо кілька з них, а також розберемо п’ятірку сортів із високим тетрагідроканнабінолом, які є в нашому асортименті насіння.

Харвест рано вранці

Кажуть, що якщо зрізати шишки до того, як зійде сонце, то вони будуть потужнішими та ароматнішими. Щоб зробити техніку, потрібно встати дуже рано, оскільки проводити її потрібно о 4-5 ранку. У цей час відбувається активізація обмінних процесів рослини, марихуана запускає викид смол на максимум. Тому, якщо хочете отримати липкі та якісні суцвіття, можна використати такий простий метод.

Вам не знадобиться спеціальна підготовка, це разова хитрість, якою користується багато хто. Працює вона не завжди так ефективно, як хочеться, адже в останній момент покращити та сильно посилити слабкий результат неможливо.

Несподіване зниження температурного режиму

Для ефективного підвищення результатів харвесту деякі гровери обирають метод «раптового похолодання» для марихуани. Цим ви викликаєте стрес у рослини, вона вважає, що вже настають холоди і незабаром вона загине. Тому значно прискорюється синтез тетрагідроканнабінолу в суцвіття, адже кущі намагаються встигнути дати результат і «викладаються» на максимум.

Сюди ж можна віднести й полив крижаною водою, оскільки вона також знижує температуру, підвищує вологість, імітуючи холодні осінні дощі та швидке настання заморозків. Робиться це як підготовка до харвесту, щоб отримати кращу врожайність, липкі та смолисті шишки з шикарним ароматом та високим вмістом каннабіноїдів.

Однак варто не захоплюватися стресовими техніками з рослинами, у яких дуже слабкий імунітет та здоров’я. Є сорти, які значно гірше переносять стрес та можуть загинути. Тому потрібно бути обережним та уважно вивчати особливості кожного стрейну, щоб навпаки не втратити весь урожай через власну жадібність.

Обмеження світла

Якщо ізолювати марихуану від звичного освітлення на пару днів прямо перед харвестом, то можна значно покращити виробництво каннабіноїдів та їх викид у суцвіття. Це також стрес для рослини, вона робить все можливе, щоб урожаї стали якіснішими. Таким чином досягається більш виражений аромат суцвіть, виробляється величезна кількість трихом. Але варто пам’ятати, що сама врожайність не збільшується, справа стосується лише якості та сили кінцевого результату.

Що потрібно знати про рівень ТГК сортової марихуани

У кожному сидбанку на товарах вказують характеристики сорту, зокрема й рівень ТГК. Багато гроверів думають, що це якесь середнє значення й при належному догляді вони зможуть збільшити ці показники, але це не так. Зазвичай виробник має на увазі саме максимальний рівень, який вдалося досягти в ідеальних умовах та з урахуванням створення штучного стресу перед харвестом. Це означає, що вам навряд чи вдасться отримати щось більше цих значень.

ТОП-5 сортів конопель з високим вмістом ТГК

Для того щоб отримати гарантовано високий рівень тетрагідроканнабінолу, рекомендується з самого початку брати потужні сорти з хорошими показниками здоров’я та імунітету. Таким чином, можна збільшити ймовірність отримання якісного результату, який вас влаштує.

А далі розберемо сорти, доступні в F1 Seeds, які мають рекордні показники ТГК в картці товару та неодмінно потішать потужними смолистими шишками.

Auto Gagarin Feminised

Шикарний сорт марихуани з незвичайним ефектом та ароматом. Справжній рекордсмен із вироблення каннабіноїдів, адже ТГК може досягати до 31%! Складається тільки з елітних генетичних батьків: AK47, Critical і Рудералісу для набуття автоквітучих властивостей. Шишки пахнуть, як кава, а вплив відчувається, як потужний споглядальний стоун, розслаблюючий та заспокійливий ефект. Показник урожайності у закритому ґрунті – до 500 г сухих суцвіть на квадратний метр. Складається переважно з Індики. Має чудове здоров’я та його досить легко культивувати у різних умовах.

Auto Opium Feminised

Дуже продуктивний та сильний гібрид. Переважно Індика. ТГК досягає до 29%, що також забезпечує потужний, тривалий та наркотичний вплив. Курці описують ефект, як п’янкий стоун, начебто від опіуму, він допомагає зосередитися на своїх думках та тілі. Ягідні, деревно-хвойні відтінки у смаку шишок явно виділяють цей сорт й роблять впізнаваним. Врожайність може досягати до 1000 г готового продукту на квадратний метр посадки. Генетичний мікс канадського та афганського лендрейсу зробив стрейн просто легендарним, тому його люблять та хочуть багато гроверів.

Auto Kerosene Krash Feminised

Цей сорт складається на 80% з Індики та на 20% із Сативи. Він має складну генетику, яка включає легендарні стрейни. Культура навіть отримала звання найпотужнішого автокольору 2021 року! Кущі цього гібрида гарні, компактні, а також дуже продуктивні. Урожайність доходить до 600 г/м2, при цьому вирощувати сорт досить просто, він має відмінне здоров’я та імунітет. ТГК може досягати від 25% до 28%, що теж забезпечує тривалий потужний ефект із тілесним розслабленням та заспокоєнням думок. Аромат солодкий, нагадує суміш різних тропічних фруктів. КБД теж високий, що говорить про терапевтичний потенціал культури.

AK-47 Feminised

Легендарний гібрид з величезним переважанням Сативи, який так люблять за його позитивний церебральний ефект високої якості. Рівень ТГК його сягає 22%. Врожайність доходить до 600 г готового продукту на квадратний метр в індорі. Генетика цього стрейну представлена цілим міксом різних генів: мексиканських, тайських, афганських та колумбійських. Це всіма улюблена класика, на основі якої досі створюють нові топові сорти. Має шикарний медичний потенціал, його можна використовувати для лікування різних недуг. Стрейн славиться дуже хорошим імунітетом і здоров’ям, стійкий до плісняви та шкідників. Смак сосново-солодкий.

Buttercream Gelato Feminised

Сорт із такою гарною й «смачною» назвою неодмінно викликає найяскравіші асоціації. Насправді це справді гарна та врожайна рослина, з відмінними смако-ароматичними властивостями та елітною генетикою. Гібрид на 40% складається із Сативи, а 60% генотипу займає Індика. Рівень ТГК може сягати 24%, що свідчить про потужність готового продукту. Ефект поєднує у собі бадьорість та приплив сил із важким «кам’яним» розслабленням тіла. Аромат зустрічає курця десертними акордами стиглих фруктів, прянощами та землистими нотками. У хороших умовах можна зібрати врожаї до 650 г сухих суцвіть з одного квадратного метра.

Ця стаття несе суто інформативний та ознайомлювальний характер, ми не закликаємо до пророщування насіння та порушення чинного законодавства вашої країни перебування.