Знижки до дня партизанського садівництва

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину!

Усі чудово знають, як приємно перебувати на природі, адже вона буквально зцілює, дарує душевний спокій. Але серед міських забудов та шаленого темпу життя так важко знайти бажану рівновагу! Люди давно почали відчувати дискомфорт та обурення, адже міста перетворюються на суцільні будівлі та заасфальтовані вулиці. Вони не залишають місця для відпочинку, краси та зеленої естетики.

Жителі американських міст масово протестували та вимагали змін, але 1 травня 1973 року вирішили діяти самостійно. Озброївшись насінням квітів, саджанцями різних рослин, вони з ліхтариками в руках пішли озеленяти нічний Нью-Йорк! Незабаром місця таємних нічних вилазок активістів стали перетворюватися на мальовничі сади! Так зародилося партизанське садівництво, яке швидко набуло популярності в інших містах Америки, а потім і в усьому світі.

1 травня – Міжнародний день партизанського садівництва, тому на честь свята в магазині F1 Seeds діють знижки до -50% на все фемінізоване насіння конопель з асортименту!

Акція до Дня партизанського садівництва триває в період з 1 по 7 травня включно.

Зверніть увагу, мінімальне замовлення акційного насіння – 200 гривень.

На честь свята можна купити насіння за найкращими цінами в нашому магазині, тому не пропустіть таку можливість!

Нехай наша Земля буде зелена, прекрасна й процвітаюча! Пам'ятайте, що у ваших силах зробити її саме такою!

Кількість товару обмежена!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds