3 сорти на 3 дні зі знижкою 70%

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину.

Нарешті, ми вже на порозі літньої спеки, яку так люблять рослини марихуани! Якщо давно хотіли купити собі парочку елітних стрейнів у колекцію, то зараз у вас буде такий шанс! Ловіть гарячу знижку -70% на три топові сорти, але триває вона всього три дні!

Насіння конопель трьох видатних сортів приємно порадує своїми характеристиками: у всіх висока врожайність та рівень ТГК, а також потужна дія й шикарний аромат. Один з них автоквітучий, а два інші – фотоперіодні, що дозволяє обрати найбільш підходящий. Це якісний посадковий матеріал, який вам може пощастити купити за найпривабливішою ціною F1 Seeds!

До цієї акційної трійки потрапили такі сорти:

Auto Skywalker Feminised

Шикарний автоквіт для поціновувачів та гурманів з високим рівнем ТГК (20-23%) та яскравою смако-ароматичною палітрою. Походить від схрещування Skywalker Kush Cut та Triangle F3. На 60% складається з Індики та на 40% – із Сативи. Має сильний вплив з тривалою ейфорією та глибокою релаксацією після неї. У смаку шишок відчуваються фруктові та цитрусові тони, доповнені прянощами та хвойними нотками. Сорт активно застосовують у медицині. Урожайність сягає 450 грамів шишок з одного квадратного метра. Добре підходить для новачків.

Skunk Feminised

Класична потужна Індика із легендарним генетичним походженням. Батьки цього сорту: LowRyder#2 і Skunk#1 – обидва свого часу принесли великі зміни до сучасної селекції. Рівень ТГК досягає 20%, а врожайність при звичайному догляді – 500 г шишок на квадратний метр. Фруктовий, пряно-солодкий смак цієї культури вважається дуже впізнаваним та навіть олдскульним. Ефект досить характерний для Індики, він викликає почуття приємного розслаблення, умиротворення, а також скам’янення кінцівок.

Holy Grail Kush Feminised

Чемпіонський гібрид з великим медичним потенціалом, потужним ефектом та елітною генетикою! Переважно Індика. Створено на основі двох якісних американських генетик: Kosher Kush та The OG #18. Цвіте приблизно 63 дні. Має нагороди за свої визначні властивості та характеристики. Врожайність – до 650 г з одного квадратного метра. Рівень ТГК сягає 20%. Має цитрусово-сосновий смак із дизельними нотками, а також розслаблюючий ефект із м’яким стоуном.

Поспішайте! Акція діє з 28 по 30 травня включно.

Скористайтеся шансом вигідно купити насіння конопель популярних сортів у нашому магазині F1 Seeds!

Мінімальне замовлення акційного насіння має бути на суму не менше 200 гривень.

Кількість товару обмежена!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds