Знижки до -65% до дня 4.20

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину!

20 квітня (20/4 або 4/20) вважається Міжнародним днем канабісу. Команда F1 Seeds вітає вас зі святом та на честь цього ловіть величезні знижки до 65% на весь асортимент насіння конопель!

Заповітне число «420» відіграє важливу роль для всіх шанувальників марихуани, тому що це символ цілої культури, що пов'язана з її вживанням.

Чому саме «420»? Є багато різних теорій, але найпопулярніша й правдоподібна розповідає про групу підлітків з Каліфорнії у 70-ті роки, які любили покурити після уроків о 4:20 після заходу сонця. Час зустрічі служив кодовим словом – воно швидко поширилося в американському суспільстві, а потім і в усьому світі.

Сьогодні «420» – це свято, коли шанувальники коноплі висловлюють своє захоплення цією рослиною, а також намагаються привернути увагу до проблем легалізації. У деяких країнах світу проводяться масові заходи, марші та фестивалі. Всі вони говорять про медичне та рекреаційне вживання канабісу, його вплив на суспільство та усунення стереотипів.

Акція до Міжнародного дня канабісу триває з 17 по 23 квітня включно.

Кількість товару обмежена!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds