Auto Orange Bud Feminised – апельсинова Сатива


Автоквітучий Оранж Бад – саме той зразок марихуани, який прагне спробувати кожен поціновувач! Його яскравий апельсиновий аромат та незвичайний зовнішній вигляд читаються у самій назві, а ще він асоціюється із сонцем, теплом та відчуттям чистого щастя. Висока врожайність та вміст ТГК, насичений і незвичайний смак, а також потужний, «вибуховий» ефект – це вдало описує характеристики даного сорту.

У нашому асортименті магазину F1 Seeds є насіння конопель цього гібриду, високої європейської якості. Їх можна придбати за привабливою ціною.

У цій статті розберемо чудовий Auto Orange Bud Feminised: чому він популярний та за що його люблять, цікаву історію створення та незвичайні факти, які варто знати.

Як створювали апельсиновий шедевр?

Фотоперіодна версія гібрида вважається преміальним сортом конопель з явною перевагою Сативи. Незабаром після його створення у 80-ті роки він став справжньою легендою й швидко захопив увагу нідерландських кав’ярень. У Orange Bud дуже високо цінувалася його близька генетична приналежність до роду Сканк, міцний дим та яскравий цитрусовий смак.

Сучасні бридери мали на меті отримати такий же сильний, самобутній та ароматний гібрид Сативи, тільки з автоквітучими властивостями. Селекційна робота над ним велася понад три роки, тому можна назвати її однією з найскладніших програм виведення автоквітів на сучасному ринку. Материнську рослину фотоперіодного оригіналу схрещували з чоловічим зразком автоквіту Daiquiri Lime. Загалом на стабілізацію нового гібрида та досягнення найкращих характеристик пішло більше 12 поколінь.

В отриманій культурі поєднали не лише незвичайний генетичний коктейль, а й високу майстерність селекціонерів. Вона анітрохи не поступається фотоперіодному Orange Bud у смаку, рівні ТГК та врожайності. Навіть під час проведення сліпих тестів експертам було неможливо відчути різницю.

Чим виділяється цей сорт серед інших?

Насіння конопель даного сорту приємно здивує будь-якого поціновувача своїми характеристиками. Дорослі рослини під час цвітіння розвивають неймовірно ароматні та липкі бутони високої якості. Переважна більшість Сативи в генотипі дає не тільки відмінні зовнішні риси куща, але і характерний high-ефект. У хороших умовах культура дає щедрі врожаї розміром 500-600 г сухих шишок з одного квадратного метра.

Зміст ТГК цього сорту вищий, ніж у більшості автоквітучих гібридів та може становити до 22%. Це забезпечує тривалий і яскравий вплив великої сили. Спочатку він приводить тіло та розум в енергійний, щасливий стан, дарує натхнення та вибухову ейфорію, а потім поступово йде на спад, залишаючи курця розслабленим та глибоко задоволеним. Застосування гібриду в рекреаційних цілях зазвичай припадає на денний час доби. Його використовують для створення настрою, галасливих вечірок та теплої компанії друзів.

Але головна перевага сорту – це насичений терпеновий профіль та унікальний аромат апельсинів з нотками стиглого персика. Завдяки домішці Сканка в генетиці можна відчути його фірмовий солодко-пряний акорд, що обрамляє всю композицію, робить її незвичайною для поціновувачів та гурманів. Ідеальний варіант для тих, хто любить насичений смак диму із відтінками фруктів.

Що потрібно знати про його культивацію та догляд?

Рослини Auto Orange Bud Feminised виростають у досить компактні кущі, не перевищуючи зросту 125 сантиметрів. Це означає, що їх можна помістити в гроубокс для зручного вирощування в індорі. На період цвітіння знадобиться трохи більше часу – зазвичай воно триває до 70 днів.

Оскільки сорт родом із спекотних тропіків, він може похвалитися симпатичним зовнішнім виглядом, а також високою стійкістю до хвороб та паразитів. Зазвичай культура має правильні пропорції кущів, яскраво-зелене листя, дуже щільні суцвіття й багато помаранчевих волосків, що їх покривають. Завдяки гарній адаптивності, стрейн можна вирощувати гроверам різного рівня підготовки та в будь-яких умовах.

На цвітінні оранжерея наповнюється дуже насиченими ароматами цитрусів, тому варто заздалегідь придбати вугільний фільтр для більш комфортної культивації в індорі.

Де можна купити?

Auto Orange Bud Feminised користується популярністю серед багатьох гроверів, поціновувачів та колекціонерів не тільки в усьому світі, а й у нашому магазині. Купити насіння конопель даного сорту можна на сторінці товару, через чат-бот на сайті або через будь-який зручний месенджер.

Зверніть увагу, матеріали статті взяті з відкритих джерел та надані для ознайомлення. Адміністрація сайту не закликає відвідувачів до незаконних дій.