Великий Диявол: огляд на Auto Big Devil Feminised


Сорт конопель Auto Big Devil Feminised заслужено зараховується до елітних, оскільки він має найстійкіші та найкращі якості. Серед них і швидкий розвиток паростків, і чудова схожість насіння, хороша продуктивність, яскравий смак шишок та шикарний ефект із медичними властивостями. Культура також має неймовірну живучість та міцне здоров’я. А завдяки стабільній генетиці може витримувати атаки паразитів, грибків та хвороб.

Однією з головних особливостей «Великого Диявола» є його величезні суцвіття з феноменальною щільністю. Це буквально мрія будь-якого гровера: отримати врожай великих та якісних шишок із щільним шаром липкої смоли! До того ж це одна з найпопулярніших розробок у сучасній селекції, що використовується для створення нових крутих сортів!

У цій статті поговоримо про такий чудовий стрейн з незвичайними та вигідними характеристиками, як Auto Big Devil Feminised. Розберемо його походження, як варто його доглядати для отримання кращого результату, а також перерахуємо унікальні риси та цінні властивості.

Чим культура відрізняється від інших

Цей сорт є гібридом з переважанням Індики з вираженим цитрусово-пряним ароматом. За певних умов вирощування він дає гігантські кудлаті рослини з великими шишками, що робить його найбільшим серед усього сімейства Skunk. Стандартна висота кущів близько 100-150 сантиметрів, але іноді вони сягають і 180 сантиметрів. Через цю особливість рослини навіть можна переплутати з класичною Сативою. Саме завдяки такому незвичайному вигляду кущів, стрейн назвали «Великим Дияволом». Урожайність також велика за таких розмірів – у середньому можна зібрати до 130 г шишок з однієї рослини. Це дуже непогані показники для індичного автоквіту з коротким періодом цвітіння, що триває лише 56-63 дні.

Ефектний тандем східних прянощів та кисло-солодких фруктів у смако-ароматичній палітрі дозволяє найвибагливішим гурманам задовольнити свої уподобання. Генетична структура сорту дала характерну сканкову пряність із солодкими тонами, що не може залишити нікого байдужим. Величезні та липкі шишки мають високий відсоток вмісту ТГК, що дорівнює 19%.

Вплив сорту Auto Big Devil Feminised спочатку подарує церебральний «хай», тривалу та блаженну ейфорію, що дає гарний настрій, підвищену розумову активність та душевний підйом. Потім ефект плавно перейде у седативну фазу, дозволяючи курцеві максимально розслабити тіло та заспокоїти думки. Така збалансована та потужна дія дозволяє ефективно застосовувати сорт у вечірній час доби наодинці із самим собою. Також він відмінно підходить для веселого та позитивного вечора в компанії близьких чи друзів.

Крім рекреаційного впливу, рослина має лікувальний потенціал та використовується в медичних цілях. Вона знімає симптоми як звичайних захворювань, і серйозних, полегшуючи самопочуття тяжкохворих людей. Сорт допомагає при больовому синдромі та судомах, при шизофренії, депресії, неврастенії та м’язових спазмах. Також це відмінні ліки для покращення якості сну, підвищення апетиту та боротьби з нудотою.

Як створювався сорт

Автоквітучий «Великий Диявол» має досить цікаву історію створення. Його творці хотіли отримати автоквіт, що ні в чому не поступається врожайним фотоперіодним стрейнам. Для цього вони взяли автоквітучу версію легендарного Fruity Skunk та схрестили зі стійким зразком Рудераліса. Сканкова лінія дала гібриду характерні смако-ароматичні риси, відомі серед гроверів та поціновувачів.

Далі отриманий результат протягом декількох років піддавали процесу інбридингу з кращих та найсильніших зразків насіння, щоб досягти досконалого результату. Готовий Auto Big Devil Feminised – це гібрид з переважанням Індики, але він має шикарний та незабутній «хай» ефект на початку. Також може похвалитися великими шишками та щедрою врожайністю, стійким здоров’ям та імунітетом. Саме такий результат селекціонери хотіли отримати при створенні сорту, що їм точно вдалося.

Культивація та догляд за культурою

Хоча це складно уявити, але «Великий Диявол» досить простий у культивації та має невибагливий характер. Він цілком підходить садівникові-початківцю, завдяки міцному імунітету до грибків та хвороб. Його можна ефективно вирощувати у гроубоксі, теплиці та на вулиці. Кущ легко адаптується до різних умов навколишнього середовища. Структура куща виходить розгалуженою, пишною, формується багато щільних ароматних кол з великими шишками. Самі суцвіття покриваються товстим шаром смоли та трихом, від чого створюється розкішне видовище. Рослини даного сорту дуже естетичні та мають симетричну будову.

Хоча кущі дають аромат середньої інтенсивності, все ж таки гроверу слід обзавестися якісною аерацією. На цвітінні пахне солодкими відтінками з невеликими часниковими нотками. Для масивних шишок перед харвестом знадобиться встановлення підпірок, щоб ті страхували гілки від перелому через вельми важкі «грони». Як варіант їх також можна підв’язати.

Де замовити насіння конопель Auto Big Devil Feminised

Магазин F1 Seeds має різноманітний асортимент сортів конопель з елітною генетикою, у тому числі Auto Big Devil Feminised. Щоб замовити насіння канабісу цього сорту, можна перейти на сторінку товару в нашому магазині, додати потрібну кількість у кошик й там продовжити оформлення замовлення. Якщо з’являться додаткові питання, ви можете зв’язатися з нашими менеджерами у чат-боті або зателефонувати за номером телефону.

Зверніть увагу, що вміст статті надано лише для ознайомлювальних цілей. Ми не закликаємо відвідувачів сайту порушувати чинне законодавство їхньої країни перебування.