Критично сильний автоквіт: Auto Critical Kush Fem


Один з найзатребуваніших та найсильніших сортів конопель у всьому світі, який нерідко очолює топи найкращих автоквітів – це Auto Critical Kush Fem! Серед його переваг не лише екстра-високий рівень ТГК, а й хороша стійкість до хвороб, стресостійкість кущів, щедра врожайність та елітна генетика. Це гібрид із переважанням Індики, з класичними рисами цього генотипу. Він також сподобається поціновувачам та колекціонерам представників легендарної лінійки Kush. Сорт має потужний медичний потенціал, його застосовують для лікування та виготовлення ліків у різних країнах.

У цій статті познайомимося із власником критично сильного ефекту, автоквітучим сортом Критикал Куш. Розберемо причини його великої популярності, генетичне походження та участь у конкурсах, а також особливості культивації. Сорт є у наявності в нашому магазині F1 Seeds, тому після ознайомлення можна купити насіння конопель для поповнення своєї колекції.

Відмінні риси культури

Цей сорт – особлива Індика, яка ідеально підходить і для виробників, і для споживачів. Вона поєднує в собі класичні ароматичні нотки куша, потужний вплив, неймовірно щедру врожайність та медичний потенціал. Універсальність сорту дозволяє отримувати та посилювати бажані характеристики, залежно від потреб гровера. Урожаї можуть доходити до позначки 550 грамів шишок на один квадратний метр посадок. При цьому кущі формують зручну та красиву моно-колу з маслянистими та щільними бутонами.

Рівень ТГК дорослих рослин досягає 25%, що говорить про неймовірну потужність автоквіту. Крім каннабіноїдів, сорт має насичений терпеновий профіль, що також впливає не тільки на смако-ароматичні властивості, але й на силу ефекту. Кущі на цвітінні дають класичні цитрусові, землисті та деревні відтінки сімейства Kush з нотками прянощів. Присмак диму виходить досить свіжий та відомий у гроверських колах. Це один із найгостріших сортів коноплі з явними нотками лимона та лайма. Можна сказати, що аромат – одна з візитівок даного стрейну.

Auto Critical Kush Fem має характерний для Індики тілесний ефект, дарує глибоке розслаблення, приємну втому та вдумливий настрій. Він чудово підходить для зняття стресу, відпочинку після важкого робочого дня і триватиме протягом кількох годин. Багато курців також стверджують, що дія допомагає впоратися з хронічними больовими відчуттями. Ефект закінчується на позитивній ноті, з помітною ейфорією та станом добробуту у душі. Варто зазначити, що у даного сорту, як і його фотоперіодної версії, не буде почуття занепокоєння або параної.

Седативні якості культури активно застосовуються для лікувальних цілей, допомагають справлятися з безсонням, хронічним стресом та втомою, успішно ліквідують нервові виснаження та подарують душевний спокій. У деяких країнах сорт використовується для лікування депресії та посттравматичних розладів. Найкраще його використовувати увечері, перед відходом до сну.

Історія створення та чемпіонське минуле

Потужний автоквітучий сорт виник із схрещування двох легендарних стрейнів: Critical Mass та O. G. Kush. Це буквально найвідоміші представники Індики, які досі мають величезний вплив на каннаіндустрію. Елітна генетика культури вплинула на загальну стабільність, витривалість та здоров’я, значно скоротився цикл дозрівання. Взагалі, автоквіт по суті став оновленою та покращеною версією фотоперіодного гібрида з такою самою назвою. Селекціонери змогли зберегти самобутність та цінні, класичні властивості, що так сподобались багатьом гроверам.

Оригінальний Critical Kush має у своєму арсеналі найвищі нагороди, отримані на фестивалях та конкурсах. Так, наприклад, він узяв золото у номінації «Індор/Гідропоніка» на Кубку чемпіонів у Spannabis у 2015 році. Там критики високо оцінили його за ейфорію, що зігріває, і одночасну тяжкість в ефекті. Цей сорт швидко знайшов звання класики та хрестоматійного прикладу того, якою має бути ідеальна Індика.

Що варто знати про культивацію цього сорту?

Автоквіт дуже просто вирощувати, він підходить навіть гроверам-початківцям. Рослини виростають сильними та здоровими, легко переносять різні стреси, мають хороший імунітет до різних шкідників, плісняви ​​та грибків.

Самі кущі мають міцну структуру, красиві та рівні коли розвивають безліч твердих шишок, усипаних смоляними кристаликами. Зріст виходить компактний та комфортний для вирощування в індорі – всього 75-100 сантиметрів. Короткий період цвітіння та вегетації дозволяє скоротити загальний життєвий цикл. У середньому, від насіння до врожаю знадобиться лише 9-10 тижнів.

Де можна купити?

Auto Critical Kush Fem можна замовити в інтернет-магазині F1 Seeds. У нашому асортименті представлено багато різних сортів за привабливими цінами. Всі вони з кращим набором характеристик мають високу європейську якість. Якщо хочете купити насіння конопель у нас, зробити це можна в кілька кліків на сайті, зв’язатися з нашими менеджерами через чат-бот або зателефонувати за номером телефону.

Матеріали взяті з відкритих джерел та представлені для ознайомлення. Ми не закликаємо вас порушувати чинне законодавство вашої країни.