Горяча десятка: знижка 60% на десять авто і фото фем сортів

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину!

Акція «Гаряча десятка» знову поспішає порадувати вас знижками -60% на насіння конопель десяти чудових сортів!

Ми відібрали десятку розкішних гібридів з різними характеристиками на будь-який смак. Серед них обов’язково знайдеться щось гідне вашої колекції! Усі зразки зі списку здивують своїми властивостями, кожен з них має свої унікальні та сильні сторони. Тут не лише популярні культури, а й новинки, а також класика. Враховуючи різні переваги та умови, ми підбирали варіанти таким чином, щоб деякі точно підійшли під індивідуальні запити кожного покупця. Серед них і автоквітуче фемінізоване, і фотоперіодне фемінізоване насіння, а також Індика, Сатива, гібриди, сорти з медичними або потужними рекреаційними властивостями, високою врожайністю, рівнем ТГК та яскравим набором терпенів.

Це дуже вигідна пропозиція, тому не пропустіть можливість купити насіння коноплі найкращої якості за зниженою ціною!

Цього разу десятку акційних сортів складають:

Atomical Haze Feminised

Фотоперіодний гібрид з переважанням Сативи, зі стабільним здоров’ям, елітною генетикою та медичним потенціалом. Має шикарну врожайність, яка доходить до 500 грам шишок з одного квадратного метра в індорі, та до 800 грам з куща при вирощуванні на вулиці. Має нагороди за цінні сативні та лікувальні властивості, відмінний смак та аромат. Цвітіння триває 65-70 днів. Генетика поєднує у собі тайські, колумбійські, мексиканські та афганські зразки. ТГК може досягати значень 20-22%. Культура дає тонізуючий, позитивний ефект. Смак поєднує нотки стиглого ківі та солодкі фрукти.

Crystal Candy Feminised

Сорт конопель з унікальним солодким смаком, що нагадує фруктову жувальну гумку з відтінками дині та полуниці. Підходить справжнім гурманам, шанувальникам десертних ароматів. Зміст ТГК – до 21%. На цвітінні шишки виробляють безліч смоляних кристалів, від чого й походить назва гібриду. Культура має секретну генетику, а також найвищу нагороду у престижному конкурсі у номінації «Краща Індика». Вплив збалансований: спочатку ейфорія та приплив сил, а потім хвиля задоволення та розслаблення. Врожайність – до 700 грамів з одного квадратного метра.

Hindu Kush Feminised

Потужна Індика з відмінними показниками здоров’я, високою продуктивністю (до 400 г/кущ) та вмістом ТГК (21%). Застосовується в медицині для усунення болю й спазмів, полегшення астматичних нападів та панічних атак. Генетику складає трійка легендарних сортів: Hindu Kush, Master Kush та Lowryder. Має насичений аромат із пряними, деревними, терпкими та земляними нотками. Дозріває швидше завдяки короткому періоду цвітіння, що триває в середньому 55 днів. Невибагливість та простота культивації роблять його доступним для новачків.

Holy Grail Kush Feminised

Фотоперіодний гібрид з переважанням Індики та медичними властивостями, що має різні нагороди на престижних фестивалях. Генетика складається з Kosher Kush та The OG #18, які не тільки нагородили новий сорт відмінним здоров’ям та стабільністю, але й шикарними характеристиками. Урожаї цього гібрида сягають значень 650 грам шишок на квадратний метр. Рівень ТГК – 20%. Цвітіння триває 63 дні. Вплив м’яко розслаблює та вводить у стан повного умиротворення. У смаку яскраво відчуваються земляні нотки з відтінками гашишу, фруктів, цитрусових та кави.

OG Kush Feminised

Популярна каліфорнійська класика, улюблена для багатьох гроверів по всьому світу. Створена на основі яскравих та харизматичних сортів: Lemon Thai, Pakistaní та ChemDog. Унікальний кислий смак та аромат шишок вже став візитною карткою цього стрейну. У ньому відчуваються цитрусові, тропічні, фруктові, гашишні та карамельні нотки. Вміст ТГК сягає 21%. Особливо запам’ятовується потужний тілесний стоун гібриду з відтінками м’якої ейфорії та медичними властивостями. Цвітіння триває до 60 днів. Культура має підвищений імунітет до захворювань. Врожайність – до 750 г/м2.

Auto Orange Bud Feminised

Яскравий гібрид з апельсиновим ароматом шишок, а також вибуховим, енергійним ефектом. Переважно Сатива. Має високі врожаї, які сягають значень 600 грамів з квадратного метра при компактному зрості. Рівень ТГК – 22%. Генетика складається з таких же «цитрусових» сортів, популярних у всьому світі: Auto Daiquiri Lime, фотоперіодного Orange Bud та зразка Рудераліса. Суцвіття покриваються жовтогарячими волосками, які контрастують на тлі зеленого листя. Цвітіння триває 60-70 днів.

Auto White Widow Feminised

Елітна та олдскульна марихуана, що постійно зустрічається у топах продажів. Це гібрид із дуже щедрою врожайністю, яка може доходити до 250 грамів з одного куща! У генетиці присутні гени бразильської Сативи та Індики, родом із Південної Індії. Назва культури походить від зовнішнього вигляду великих округлих суцвіть, які від щільного покриву трихом стають білими на цвітінні. Аромат досить багатогранний: поєднує кисло-солодкі, цитрусові та квіткові нотки. Рівень ТГК – 23%. Сорт цінують за потужний вплив та яскраву ейфорію, воно розслаблює та одночасно відновлює сили.

Auto Colorado Cookies Feminised

Американська класика у найкращому прояві з прекрасними смако-ароматичними властивостями. Це якісна Індика, генетика якої складається з найсмачніших гібридів ринку: Auto Blueberry та Girl Scout Cookie. Сорт має приємний солодкий смак, що поєднує десертні, тропічні й фруктові відтінки. ТГК сягає позначки 20%. Ефект – потужний та тривалий стоун. Урожайність гібрида дуже висока – до 150 г з одного куща. Цвітіння – всього 49-56 днів, що дає змогу отримати результат швидше.

Auto Hindu Kush Feminised

Дуже відомий у гроверських колах гібрид з переважанням Індики, що має стабільне здоров’я й високу витривалість, а також потужний вплив. Генетика поєднала у собі популярні стрейни: фотоперіодний Hindu Kush, Masterkush та Lowryder. Сорт має дуже компактні розміри, а також щільні та великі суцвіття. В ароматі та смаку відчуваються незвичайні поєднання прянощів, цитрусових, хвойних дерев та легкі нотки карамелі. Дія гібрида збалансована: спочатку церебральний хай, а потім розслаблюючий тілесний стоун. ТГК сягає близько 20%. Цвітіння триває 60 днів. Продуктивність досягає до 450 г шишок з одного квадратного метра.

Auto Super Critical Feminised

Унікальний гібрид з оптимальним співвідношенням Індики, Сативи та Рудералісу для отримання кращого ефекту та зовнішніх даних! Вплив відчувається, як сативний хай, що плавно перетікає в розслаблення й диванний стоун. Генетика складається з легендарних конопляних сімейств: Big Bud, Skunk та White Widow. Культура може похвалитися високими врожаями (до 600 грамів з квадратного метра) та швидким дозріванням. Період цвітіння триває лише 49-56 днів у середньому. Шишки дають густий та солодкий дим з невеликою гіркуватістю.

Період дії акції: з 8 по 16 липня включно.

Мінімальне замовлення для акційного насіння складає 200 гривень.

Кількість товару обмежена!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds