Горяча десятка: знижка -60% на 10 сортів

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину.

Ми запускаємо вашу улюблену акцію «Гаряча десятка», під час якої можна купити насіння конопель десяти найкращих сортів зі знижкою -60%!

Як завжди, вибрати є з чого – автоквітучі та фотоперіодні фемінізовані сорти, гібриди, переважно Індика чи Сатіва. Кожен сорт зі списку має особливі властивості та характеристики, у них різні смаки та ефекти, а також показники врожайності, здоров’я та рівня ТГК.

Не пропустіть таку можливість, адже пропозиція та кількість товару обмежена!

Акція діє у період з 24 вересня до 8 жовтня включно.

До списку «Гарячої десятки» потрапили такі стрейни:

Auto Big Bud Fem

Прославлена Індика з дуже великими, щільними та смолистими шишками. ТГК – 19%. Має непогану врожайність, до 120 г з одного куща. Смак багатогранний, зі східними та цитрусовими нотками, пряний, вишуканий. Вплив тілесний, прекрасно розслаблює м’язи. Цвітіння може тривати від 50 до 65 днів. Рослини дуже красиві та компактні, за ними легко доглядати.

Auto Kush Fem

Сорт на 80% складається з Індики та на 20% – із Сативи. Активно застосовується з медичною метою. Дає якісні врожаї до 500 г/м2. ТГК може сягати значень 20-22%. Генетика складається з таких легенд, як Afghani, Kush та Lowryder. Відмінні показники здоров’я, невибагливий характер. Деревно-цитрусовий аромат. Розслаблюючий ефект.

Auto Pablo Escobar Fem

Досить відомий у гроверських колах сорт колумбійської Сативи із потужними характеристиками. Має яскравий церебральний та досить енергійний ефект. Цитрусовий смак з хвойно-тропічними нотками. Екзотична, елітна генетика та прекрасний зовнішній вигляд рослин. ТГК може сягати 27%! У добрих умовах сорт дозволяє зібрати до 800 г/м2 шишок.

Auto Skywalker Fem

Яскравий гібрид з незвичайним ейфоричним впливом на свідомість та поступовим розслабленням тіла. Багатогранний аромат та смак шишок складається з фруктових, пряних, лимонних та хвойних акордів. Застосовується у медицині. ТГК може досягати 23%. Переважно Індика. Скоростиглий сорт, цвіте 56-63 дні. Відмінно підійде для новачків.

Auto AK-47 Fem

Легендарна Сатива з високим ТГК (20+%), компактним зростом (до 80 см) та максимально швидким дозріванням. Цей сорт дає дуже якісні врожаї, до 80 г шишок з одного куща. Високо цінується за свою енергійну дію, яка стрімко накриває курця з головою. Відмінно піднімає настрій, дарує сили та енергію, активно застосовується з медичною метою.

Auto Mohan Ram Fem

Прекрасний гібрид з величезним потенціалом та вражаючими характеристиками. Генетика його складається з таких легенд, як White Widow і Sweet Afgani Delicious Auto. Швидко дозріває, на цвітіння йде лише 56 днів. Рівень ТГК може сягати 22%! Компактні кущі, максимум до метра зростом, зате врожайність до 500 г/м2. Ефект можна описати як потужний та тривалий релакс. Смак кисло-солодкий, із відтінками фруктів.

Auto Kerosene Krash Fem

Цей сорт отримав звання одного з найкращих та потужних автоцвітів 2021 року! Це не дивно, адже його ТГК сягає 25-28%! Він має потужний заспокійливий ефект, а смак шишок нагадує солодкі тропічні фрукти з відтінками хмелю, кориці та лаванди. Гібрид на 80% складається з Індики та на 20% - із Сативи. Врожайність сягає 600 грам суцвіть з одного квадратного метра.

Kerosene Krash Fem

Фотоперіодна версія також досить потужна, адже ТГК може сягати 24%! Ароматична палітра дуже незвичайна - вона поєднує в собі дизельні нотки, землисті та гострі відтінки, а також акорди стиглих фруктів. Генетика складається з відомих сортів: Gorilla Glue #4 та Sherbet, що дало насичений смак та дуже липкі шишки. Ефект гібридний, потужний, але заспокійливий. Врожайність до 500 г/м2.

Wedding Cheesecake Fem

Дуже врожайний та невибагливий гібрид з переважанням Індики. Має насичений терпеновий профіль. ТГК - 18-20%. Ефект дарує святковий настрій, заряджає бадьорістю та енергією, чудово тонізує. Врожайність сягає 500 грам шишок з одного квадратного метра. Кущі компактні, висотою до 130 см. Сканковий, цитрусовий і водночас землистий смак неодмінно сподобається навіть гурманам.

Kandahar Fem

Невисокі рослини Індики, з потужним потенціалом та відмінними показниками продуктивності. Сорт скоростиглий, цвіте лише 8-9 тижнів. Якщо вирощувати на вулиці, то врожаї можуть сягати 400 грамів з одного куща! Смак дуже насичений, складається з мускусно-медових та сканкових ноток, а також відтінків свіжоскошеної трави, стиглого манго та абрикосу. Ефект відчувається як потужний стоун, абсолютне притискання до дивану. ТГК сягає 23%!


Зверніть увагу! Мінімальне замовлення для цієї акції – 3 шт! Ви можете купити по одному насінню трьох різних сортів зі списку, але в сумі їх має бути не менше трьох!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds