Горяча десятка: знижка 60% на десять сортів коноплі

шановні клієнти та гості нашого магазину!

Ваша улюблена акція «Гаряча десятка» знову повертається! У магазині F1 Seeds можна купити десять сортів зі списку із величезною знижкою -60%!

За найгарячішою ціною зараз десятка найкращих гібридів – серед них і класичні зразки, і лідери продажів, і наші новинки. У добірці зустрічаються як фотоперіодне, так і автоквітуче насіння конопель, а також Індика, Сатива, гібриди. Вам надається відмінний вибір для будь-яких уподобань та шикарна якість посівного матеріалу, гідна кращої колекції.

Поспішайте взяти участь у цій акції, адже це шанс дуже вигідно закупитись топовими сортами!

Давайте коротко розглянемо, що потрапило в цю «Гарячу десятку»:

Atomical Haze Feminised

Переважно сативний гібрид із потужним лікувальним потенціалом, яскравим та незвичайним смаком, а також творчим, енергійним ефектом. Рослини виростають у висоту до 110 сантиметрів у середньому, що дозволяє легко вирощувати їх в індорі. Шишки пахнуть фруктами, мають виражений кисло-солодкий смак зі стиглими нотками ківі. Врожайність сягає 500 г/м2. Зміст ТГК у сухому продукті становить 20-22%.

Crystal Candy Feminised

Сорт-призер, що отримав перше місце у номінації «Найкраща Індика» на канна-фестивалі у Барселоні. Однією з головних переваг вважається його незвичайний фруктово-ягідний смак шишок, що схожий на жувальну гумку. Цей солодкий десертний гібрид також дарує збалансований ефект, де спочатку відчувається бадьорість та приплив сил, а потім м’яке розслаблення тіла. Рівень ТГК – 21%. Цвітіння триває до 70 днів, проте врожай може доходити аж до 650 г/м2.

Hindu Kush Feminised

Ідеальний варіант для тих, хто любить чисту Індику із класичними рисами. Ця фотоперіодна культура має вражаючу врожайність, що може досягати аж до 400 г з однієї рослини! Кущі при цьому показують високу стійкість до хвороб, а також швидко дозрівають. Цвітіння – лише 55 днів. Сорт має стоун-ефект, пряний, дерево-землистий смак шишок з терпкими відтінками та широко застосовується в медицині. ТГК – 20%.

OG Kush Feminised

Класичний каліфорнійський сорт, створений із хреста Pakistaní, Lemon Thai та ChemDog. Має підвищену опірність до хвороб, дуже щедру продуктивність (до 750 г/м2), а також високий рівень ТГК (21%). Вплив характеризується потужним тілесним стоуном та легкою ейфорією. Смачно-ароматична палітра досить насичена й поєднує в собі фруктові, карамельні, цитрусові, керосинові та тропічні акорди.

Wedding Cheesecake Feminised

Незвичайний гібрид з дуже яскравим терпеновим профілем, святковим, тонізуючим та позитивним ефектом. Переважно Індика. Рівень ТГК сягає середньому 18-20%. Розвиває невисоку рослину заввишки до 130 сантиметрів. Має насичений цитрусово-ягідний смак шишок із землистими та сканковими нотками. Сорт має непогану продуктивність – він може дати до 500 г шишок на квадратний метр. Генетика складається з представників відомих сімейств: Cheese, Girl Scout Cookies та Cherry Kush.

Auto Opium Feminised

Лідер продажів, потужний стрейн з рекордно великою врожайністю шишок – вона сягає аж 1000 грамів на квадратний метр! Переважно Індика. Крім цього, сорт має екстра-високий ТГК, що сягає 29%! Вплив потужний, тілесний, психоактивний, чудово доповнюється приємним ягідним смаком диму. Широко застосовується у медицині на лікування різних недугів. Цвіте 60-63 дні. Легкий у культивації.

Auto AK-47 Feminised

Популярний сативний гібрид із дуже цінними характеристиками для цього генотипу. Він значно швидше дозріває, має невеликі розміри (до 80 сантиметрів), а також дає хорошу врожайність – до 80 грамів з однієї рослини. Рівень ТГК сягає 20% і більше. Дія стрейну досить швидка, позитивна й стимулююча, дає заряд бадьорості та сил. Цвітіння триває лише 49-56 днів. Генетика складається з колумбійських, тайських, мексиканських та афганських генів. Смак шишок – землисто-хвойний.

Auto Satori Feminised

Урожайний та потужний гібрид із переважанням Сативи, який має елітну генетику. Вона складається з трьох лендрейсів із Непалу, Афганістану та Тайланду. Рівень ТГК сягає аж 27%! Цвітіння триває 70-75 днів. Сорт застосовується в медицині як потужний антидепресант та знеболювальне. Ефект відчувається, як яскрава ейфорія з бадьорливою та надихаючою дією. Аромат поєднує східні, цитрусові, хвойно-фруктові відтінки та нотки ладану.

Auto White Widow Feminised

Біла Вдова – один із найвідоміших сортів марихуани, що знаходиться в топах продажів практично завжди. Його врожайність може становити до 250 г з однієї рослини. Генетичний мікс бразильської Сативи та південноіндійської Індики дав неймовірно стабільний результат з елітними характеристиками, що є актуальними досі. Рівень ТГК гібриду сягає 23%. Ефект добре розслаблює тіло, допомагає відновити сили. У смаку шишок відчуваються цитрусові, солодкі та квіткові нотки. Цвіте 50-60 днів.

Auto Super Critical Feminised

Гарний та потужний сорт конопель зі збалансованою дією та високою врожайністю (до 600 г/м2). Автоквітучий гібрид із ідеальним співвідношенням усіх генотипів. Генетика включає такі легендарні культури, як Big Bud, Skunk та White Widow. Цвіте загалом 49-56 днів. Від шишок виходить якісний солодкий дим, що трохи гірчить на видиху. Рівень ТГК сягає 18%. Сорт чудово підходить для новачків.

Акція діє в період з 5 по 11 вересня включно.

Мінімальне замовлення для акційного насіння складає 200 гривень.

Кількість товару обмежена!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds