Спекотний червень: знижка 40% на насіння

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину.

Кожен літній день приносить тепло, енергію, а сонце піднімається все вище. Природа розкриває себе у всій пишноті, життя наповнюється новими яскравими фарбами. У F1 Seeds літо починається з найспекотніших пропозицій! Ми оголошуємо вам про початок грандіозної акції «Спекотний червень» у нашому магазині, яка триватиме до кінця поточного місяця! Тільки в цей час у вас з’явиться можливість купити будь-яке насіння конопель з асортименту з неймовірною знижкою -40%!

У нашому асортименті є сорти на різний смак, які підходять під будь-які потреби гроверів та колекціонерів. Тут знайдуться улюблені популярні стрейни, а також новинки й більш ексклюзивні варіанти. Зручна навігація на сайті значно спрощує вибір, а все насіння з наявності розміщене за певними категоріями:

Автоквітучі фемінізовані. Є популярним посівним матеріалом завдяки своїй здатності швидко цвісти, незалежно від світлового режиму. Це хороший варіант для тих, хто хоче невибагливу у догляді рослину зі швидким дозріванням.

Фотоперіодні фемінізовані. Це насіння підійде досвідченим гроверам та поціновувачам класичних стрейнів. Вони залежить від змін світлового циклу, що дозволяє тримати кущі на вегетативній фазі, скільки знадобиться, й навіть підвищувати продуктивність та потужність готового продукту.

Індика. Сорти, які відрізняються невисоким зростом, швидким дозріванням та гарною врожайністю, а також характерною широкою формою листя та розслаблюючим стоун-ефектом.

Сатива. Сорти з високим ростом, вузьким листям та довгими гілками. Дозрівають довго. Зазвичай мають церебральний ефект, з відчуттям бадьорості та припливу сил.

Гібриди. Насіння конопель, що поєднує в собі особливості обох генотипів: Індики та Сативи. Ідеально підходять для поціновувачів балансу.

Медичні сорти. Це спеціальне насіння конопель, виведене для отримання рослин з високим вмістом КБД – каннабіноїду без психоактивних властивостей, який використовують у медицині.

Також у F1 Seeds є елітні сорти з унікальними генетичними лініями та покращеними характеристиками, скоростиглі фаст-версії популярних гібридів, набори (мікси) та насіння оптом. Все це можна купити за приємною ціною в перший місяць літа, завдяки акції на сайті. Використовуйте можливість добре заощадити та взяти сорти, про які давно мріяли.

Ми також гарантуємо високу якість нашої продукції, оскільки співпрацюємо з надійними європейськими постачальниками.

Зверніть увагу, що кількість товару обмежена!

Пропозиція діє до кінця місяця.


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds