Як збільшити врожай за допомогою біостимулятора


Збільшення врожаю – це головне завдання для більшості гроверів, яке постійно прагнуть виконати. Але воно вимагає не лише певних знань про потреби марихуани, а й продуманого підходу до справи. Будь-яка рослина потребує досягнення максимально комфортних умов зростання – тоді вона дає щедрий урожай. Але оскільки природних ресурсів не завжди вистачає для гарного результату, гровери примудряються використовувати деякі хитрощі. Це можуть бути тренування стебел та формування крони, а також додавання спеціальних біостимуляторів, окрім звичайних добрив.

Що потрібно коноплі для комфортного розвитку

Конопля має базові потреби, дотримання яких дає їй гарне здоров’я та зовнішній вигляд, а також можливість активно розвиватися. З яким би досвідом не був гровер, всі стикаються з тим, що потрібно забезпечувати насамперед кожній рослині.

Розберімо основні потреби марихуани, без яких не проходить жоден гров:

  • Освітлення. Конопля дуже любить яскраве та якісне світло. Їй потрібно отримувати близько 18 години світла на добу на вегетації, й 12 годин на цвітінні. Воно необхідне для процесу фотосинтезу та здорового зростання на всіх стадіях розвитку.
  • Температура. Для рослин також важливо тримати температуру в діапазоні від 20 до 30 градусів тепла за Цельсієм. Перепади, зниження чи підвищення температур призводять до порушення нормального зростання.
  • Рівень вологості. Під час веги він має бути вищим – близько 60-70%, а на цвітінні вологість знижують до показників 40-50%, щоб на шишках не утворилася пліснява та грибок.
  • Полив. Якість та кількість води для поливу дуже важлива у культивації конопель. Потрібно намагатися підтримувати оптимальну вологість ґрунту, не допускати його пересихання чи надмірної зволоженості.
  • Поживні речовини. Для нормального процесу розвитку рослин потрібні макроелементи (азот, фосфор, калій), а також мікроелементи (залізо, кальцій, магній та інші). Забезпечити їхню подачу можна через добрива. Але враховуйте, що на різних фазах зростання конопля потребує різне співвідношення елементів.

Якщо хоча б один із пунктів просідатиме, то це негативно позначатиметься не лише на врожайності, а й на загальному здоров’ї марихуани. Це база, яку потрібно намагатися давати рослинам по максимуму, а потім уже звертатися до інших гроверських хитрощів, в тому числі й використання біостимуляторів.

Що таке біостимулятор та навіщо він потрібний

Біостимулятор – це спеціалізований препарат, який використовують гровери як добавку до основного добрива. Він допомагає стимулювати зростання та розвиток рослин, покращуючи їх здоров’я та стійкість до стресів. У складі є активні компоненти, включаючи амінокислоти та азот рослинного походження. Усе це необхідно кущам на усіх стадіях розвитку, починаючи з активного зростання. Такий препарат позитивно впливає на обмінні процеси, дає загальне зміцнення та підвищує кінцеву продуктивність рослини.

Коли кущі забезпечені амінокислотами та азотом ззовні, то їм не доводиться самим виробляти ці компоненти. Звільнена енергія йде на набір зеленої та шишкової маси, а також наповнення їх смолами. Таким чином, можна не тільки прискорити всі життєві процеси, але й значно покращити якість готового продукту, смако-ароматичні властивості шишок.

Біостимулятори використовують не тільки для підвищення врожайності та скорочення тривалості дозрівання, але й для підтримки здоров’я тих кущів, які ростуть у несприятливих умовах.

Як правильно використовувати біостимулятор

Застосовувати добавку можна будь-якої миті вегетативної фази або цвітіння. Починати рекомендується щонайменше з другого тижня активного зростання розсади. Кожен гровер може додати цей препарат, коли буде зручно – це у будь-якому випадку дасть додатковий буст до розвитку рослин.

Біостимулятор Shishka Boom: ключ до щедрих урожаїв

На різні добрива та біостимулятори постійно зростає попит, адже отримання здорових та врожайних рослин буде актуальним завжди. У магазині F1 Seeds є також у продажу біостимулятор Shishka Boom, який має якісний амінокислотний профіль. Він схожий за складом із популярним Delta Cannabiogen або Plagron Sugar Royal, тому ви можете купити хороший аналог українського виробника. Наш біостимулятор випускається в рідкій формі, його потрібно застосовувати за дозуванням 2 мл на 1 літр води.

Біостимулятор Shishka Boom – це надійний помічник у досягненні найкращих результатів у різних умовах вирощування!