Незвичайні курильні трубки: ТОП-5


Курильні трубки для багатьох – це не просто аксесуар, а спосіб самовираження, надійний супутник у багатьох подорожах розуму. Не дивно, що до цієї речі легко прив'язатися. Популярним вибором стають сюжетні девайси, в основі яких лежить історія, персонаж, символ чи щось таке, чим цікавиться покупець. Це хороший варіант не тільки як покупка для себе, але і на подарунок другові/близькій людині.

Чи можна купити незвичайні курильні трубки у F1 Seeds? Однозначно так. І найкреативніші розберемо в цій статті.

Керамічні трубки: огляд матеріалу

Жаростійка кераміка зараз активно використовується як матеріал для виготовлення курильних трубок. Вона має низку переваг. Обговорюємо її тому, що з цієї сировини можна створювати вироби різної форми, навіть складні та дивакуваті. Саме з цього матеріалу зроблено всі трубки, які увійшли до цього топу.

Матеріал добре переносить нагрівання до високих температур, не тріскається. В експлуатації дуже зручний та практичний – не обпалює руку, не випаровує канцерогенних речовин та не має сторонніх запахів. Кераміка вважається екологічним матеріалом, її безпечно використовувати. При курінні вона не вбирає запахів, легко відмивається (особливо якщо виріб покритий спеціальною глазур'ю), при митті запах тютюну нейтралізується. Має стійкість до дрібних механічних пошкоджень, що забезпечує тривалий термін служби виробу з цього матеріалу – воно досить довго може зберігати первозданний вигляд.

Керамічні трубки зазвичай дуже яскраві та стильні, від них віє оригінальністю. Їх фарбують у різні кольори, створюють цікаві дизайни, щоб такий аксесуар точно запав у серце курця.

ТОП-5 незвичайних трубок у F1 Seeds

У цю добірку потрапили трубки, які виглядають креативно та яскраво. Усі вони виготовлені із жаростійкої кераміки – це ручна робота. Їх можна купити у нас на сайті за приємними цінами.

Трубка "Матумба"

Чудовий аксесуар ручної роботи від талановитих українських майстрів. Завдяки цій трубці можна перетворити куріння на ритуал, занурення в глибини загадкової стародавньої культури. Цей оригінальний дизайн африканської статуї неодмінно сподобається любителям культурної спадщини та самобутності інших народів. Девайс натякає на якесь духовне просвітлення, можна відчути себе вождем якогось африканського племені. Якість трубки на висоті, до того ж, вона дуже практична і купити її можна за прийнятною ціною. Матумба – досить компактна та лаконічна, всього 12 сантиметрів, має плавні вигини та зручну форму. Пісочний колір з коричневим і білим. Легко чиститься.

Трубка "Людина-павук"

Оригінальний аксесуар, який повторює образ відомого всім з дитинства героя коміксів та всесвіту Марвел – Людини-Павука. Модель дуже популярна серед молодіжної частини покупців, а й серед дорослих людей. Незвичайна трубка виконана у вигляді голови героя, деталі чітко деталізовані, а форма є класичною і досить зручною у використанні. Матеріал трубки покритий глазур'ю, яка дозволяє тримати фарбу та зберігати привабливий зовнішній вигляд багато років. Девайс дуже комфортно лягає в руку, а незвичний дизайн тішить око.

Трубка «Банан»

Не щодня зустрінеш курильну трубку у вигляді банана! Вона підійде тим курцям, які мають гарне почуття гумору, оригінальність та свій унікальний стиль. Завдяки вигнутій формі її дуже комфортно тримати в руці та насолоджуватися процесом. Аксесуар дуже яскравий, екстравагантний, але водночас практичний. Яскраво-жовта глазур на поверхні захищає пористу структуру матеріалу. Трубку легко заправляти, курильна суміш не вивалюватиметься і не буде тухнути. Такий «бананчик» можна подарувати близькому другові-курцеві, адже це незабутній сувенір. Довжина виробу лише 11 сантиметрів.

Трубка "Йода"

Ще один незвичайний виріб для куріння – це наша люлька «Йода». Це ідеальний подарунок для фаната «Зоряних воєн», адже дизайн передньої сторони аксесуара виконано у вигляді голови цього персонажа. Трубка дуже практична та компактна – всього 9,5 сантиметрів, вона легко поміститься навіть у кишеню. Яскрава та виконана дуже якісно, деталізовано – це ексклюзивна ручна робота. Чаша досить широка, в неї поміститься багато курильної суміші. Виріб має лише зелений колір, як у оригінального персонажа. Завдяки гладкій поверхні, чищення аксесуарів можна проводити дуже легко.

Трубка «Огірок»

Трубка у вигляді солоного огірка однозначно підкреслить розкішне почуття гумору її власника. Причому вона виконана досить якісно, дуже схожа на справжній хрусткий огірок, який тільки дістали з банки. Дизайн – це не єдина сильна сторона цієї трубки, адже вона має гарні експлуатаційні властивості: не гріється в руці, комфортна, компактна, дозволяє економічно витрачати суміш для куріння і навіть охолоджує дим. Вона створює особливу атмосферу ритуалу під час куріння, а також це дуже креативний сувенір.