День народження Снуп Догга: знижки до -60% на все насіння конопель!

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину.

Кожен шанувальник культури 420 неодмінно повинен знати знакову фігуру для всієї спільноти Снуп Догга! Це відомий американський репер, актор та продюсер, а також непересічна особистість. Його роботи мають відомий почерк, а дебютний альбом Doggystyle (1993) зайняв першу позицію в чарті Billboard 200. Він багато разів був запрошеним гостем на радіо, телебаченні, а також знявся в таких фільмах, як: «Ульотний транспорт» (2004), «Мак і Девін йдуть до середньої школи» (2012) та «Пляжний ледар» (2019).

Народився гангста-репер Снуп Догг 20 жовтня 1971 року під ім'ям Келвін Кордозар Бродус-молодший. Цього року йому виповниться 53 роки! Команда F1 Seeds приєднується до привітань та святкування, ми бажаємо йому нових творчих звершень та довголіття! Давайте всі разом символічно привітаємо його!

На честь його Дня народження ми запускаємо шикарну акцію, щоб ви могли купити позиції, які сподобалися за найкращими цінами! Весь наступний тиждень знижки до -60% діятимуть на все насіння конопель у наявності!

У нашому асортименті є найкращі сорти, варті уваги самого Снупа! Висока якість, елітна генетика та шикарний набір характеристик – вибирайте на свій смак відповідні позиції! Насіння розбите на категорії: автоквітучі фемінізовані, фотоперіодні фемінізовані, Індика, Сатива, гібриди та медичні сорти для зручності вибору та навігації по сайту.

Акція триває в період з 14-го по 21-е жовтня, тож поспішіть урвати товари за святковими знижками!

Кількість товару обмежена!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds