Урожайний автоквіт: огляд на Auto BCN Critical XXL Feminised


Приклад шикарного гібрида з топовими характеристиками – це Auto BCN Critical XXL Feminised. Завдяки елітній та потужній генетиці він має завидну врожайність, приємний аромат та високий рівень ТГК. Назва явно натякає на рекордно великі суцвіття та значно збільшену продуктивність порівняно з іншими автоквітучими стрейнами. Шишки мають густий шар пухнастих трихом, що на цвітінні ніби покриті морозним інеєм та випромінюють чарівний лимонний аромат.

Багато гроверів та експертів вважають цю культуру з переважанням Індики чи не еталоном сучасної селекції. Генетична складова також може похвалитися високою стабільністю, що дарує рослинам міцний імунітет до різних стресів та хвороб.

У цій статті ми оглядаємо чудовий автоквіт, представник сімейства Critical – Auto BCN Critical XXL Feminised. Поговоримо про цінні властивості, що зробило його популярним у всьому світі, а також розберемо походження, нагороди, застосування та нюанси у культивації.

Характерні риси сорту

Цей гібрид виділяється своїми дуже великими суцвіттями та врожаями, які справді можна назвати «XXL». Не дарма він вважається одним із найпродуктивніших сучасних гібридів з автоквітучими властивостями. При цьому дорослі рослини виходять міцними, стрімко розвиваються й навіть за мінімального догляду дають хороші результати. Якість готового продукту також на висоті, адже шишки можуть мати досить високий відсоток вмісту ТГК – понад 22%!

Однією із сильних сторін гібрида вважається смако-ароматична палітра та ефект із багатогранними, потужними відчуттями. Чарівні лимонні нотки яскраво розкриваються курцям вже з першої затяжки. Їх обрамляють ніжні солодкі тони з домішкою прянощів, що в разом з цитрусовою кислинкою дають відчути себе справжнім гурманом.

Ефект сорту Auto BCN Critical XXL Feminised починається з яскравої ейфорії, а потім поступово переходить у заспокійливу подорож куточками свідомості та максимальне тілесне розслаблення. Гібрид показує себе з різних сторін, повноцінно розкриваючи переваги Індики та Сативи. Курцеві точно запам’ятається такий досвід, адже сорт чудово підіймає настрій, підносить та водночас очищає думки від тривог, зніме втому, поверне душевний спокій.

Цей стрейн – непоганий варіант для вечора п’ятниці, адже він подарує відчуття свята та дасть можливість якісно відпочити від життєвих проблем. Ще одним плюсом можна вважати те, що після дії не виникає неприємних відчуттів чи негативних ефектів. Гібрид також популярний серед усвідомлених людей, що шукають ментального перезавантаження, переоцінки життєвих цінностей та зняття м’язових затисків. Дія триватиме кілька годин.

До того ж сорт навіть застосовують любителі органічних методів лікування. Він чудово допомагає при різних захворюваннях та їх неприємних симптомах.

Історія створення та нагороди

Є багато переваг, за які високо цінується цей сорт серед не лише серед гроверів, а й критиків. Він встиг заробити шикарну репутацію завдяки участі та неодноразовим перемогам у конкурсах та фестивалях. Найбільше оцінювався його потужний, збалансований вплив, а також рекордно великі суцвіття. Швидке дозрівання, якісні врожаї та компактний розмір рослини – цього вдалося досягти завдяки унікальній генетичній роботі. Селекціонери активно працювали над покращенням зразка відомого сімейства Critical, щоб зробити його більш продуктивним та сильним. Гібрид вийшов у результаті хреста між елітними клонами: Critical Mass та Kritical Bilbo. Найкращі генетичні лінії та фенотипи дали стабільний та якісний результат. З моменту появи він швидко став улюбленцем багатьох коноплеводів.

Що потрібно знати про культивацію культури

Оскільки ця культура славиться збільшеною врожайністю, перед настанням харвеста може знадобитися підв’язати гілки, щоб вони не ламалися від тяжкості шишок. Зазвичай, якщо всі необхідні умови дотримуються, можна зняти до 600 грамів шишок на метр квадратний. За бажання ці обсяги збільшуються з допомогою низькостресових способів формування крони, найкраще підійде метод LST-підгину. Рослини добре реагують на умілі дії з боку гроверів, дозволяючи розкривати їхній потенціал на повну. Вони досить швидко адаптуються до різних місць, показуючи завидну результативність на вулиці, у теплиці та приміщенні.

Завдяки короткому періоду цвітіння, що триває в середньому 56 днів, сорт швидше дозріває. У розпал свого розвитку він сильно пахне, тому при вирощуванні в приміщенні необхідна установка вугільного фільтра. Середній розмір рослин знаходиться в діапазоні від 80 до 120 сантиметрів, тобто сорт чудово почуватиметься у гроубоксі. Особливого догляду та складнощів у культивації з цією культурою не повинно бути – вона підходить навіть новачкам.

Де купити насіння

За бажання можна купити насіння канабісу сорту Auto BCN Critical XXL Feminised, перейшовши на сторінку цього товару в F1 Seeds. Наш магазин надає тільки найдобірніший та якісний посівний матеріал з кращими характеристиками та генетикою. Звертайтеся в чат підтримки або телефонуйте за номером телефону, якщо у вас виникнуть додаткові запитання.

Увага! Стаття призначена для ознайомлення та не закликає відвідувачів сайту до вчинення незаконних дій.