3 сорти, 3 дні, знижка -70%

Доброго дня, шановні клієнти та гості.

У нашому магазині стартувала шикарна акція зі знижкою -70% на 3 сорти, але триватиме вона всього 3 дні!

Ми відібрали трійку різних за характеристиками автоквітів, щоб ви могли вибрати відповідний для поповнення своєї колекції.

Автоквітуче насіння конопель має скорочений період дозрівання, його легко вирощувати навіть новачкам, а завдяки чудесам сучасної селекції вони дають вражаючі результати!

Поспішайте купити затребувані гібриди за найпривабливішою ціною!

В акції беруть участь насіння конопель трьох сортів:

Auto Mohan Ram Fem

Вкрай живучий та невибагливий сорт, швидко дозріває і дає до 550 грам суцвіть урожаю з одного квадратного метра! Гібрид переважно Індіка, має розслаблюючу тілесну дію. Рівень ТГК коливається від 16 до 20%. Завдяки елітній генетиці (White Widow x S.A.D.Auto) отримав міцну структуру куща та приємний ароматичний мікс із фруктових, цитрусових та солодких ноток.

Auto Sweet Gelato Fem

Ця культура має гарний та неординарний зовнішній вигляд, гарну врожайність (до 500 г/м2) та насичений гібридний ефект. Генетика складається з легендарних американських стрейнів: Killer Kush Auto та OG Kush. Це автоколір п'ятого покоління. ТГК сягає від 18% до 23%. Це збалансований гібрид, в якому ідеально поєднуються найкращі якості Індіки та Сатіви. Однією з головних переваг сорту є десертний, вишуканий аромат шишок. Має середній медичний потенціал.

Auto Afghani Fem

Легендарний автоквітучий стрейн із суміші чистої афганської Індіки, мексиканського Рудералісу та класичної Сатіви. Дозріває максимально швидко, адже період цвітіння триває лише 45 днів! Дуже компактний гібрид з міцним здоров'ям, його легко доглядати. Шишки мають трав'янистий, землистий аромат. Завдяки високому вмісту ТГК (22-24%), виходить тривалий та потужний вплив, який характеризується тілесним «стоуном».

Кількість товару обмежена!

Мінімальне замовлення на акційні сорти 200 грн

Акція триває з 27 червня до 29 червня.

Не пропустіть можливість взяти участь у цій короткій, але дуже вигідній акції від F1 Seeds!

Для замовлення та детальнішої інформації звертайтесь до нас за телефоном або в онлайн чат. Допоможемо з вибором і відповімо на будь-які питання.


+38 (095) 949-85-05

+38 (096) 998-11-98

+38 (093) 971-51-74