Трійка сортів зі знижкою 70% на три дні

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину.

Насіння конопель улюблених сортів завжди буде бажаним та актуальним, особливо, якщо пощастить знайти ексклюзивні зразки з шикарними характеристиками. Завдяки акції «3 сорти, 3 дні» у всіх з’явиться можливість купити три затребувані гібриди зі знижкою -70%!

Дана пропозиція діятиме лише три дні! Не втрачайте можливості зробити вигідний шопінг та поповнити колекцію легендарними сортами!

Команда F1 Seeds підібрала для вас два потужні автоквітучі стрейни та один фотоперіодний. Всі вони мають хороші показники врожайності, рівня ТГК та здоров’я, а також унікальні ефекти та смако-ароматичні властивості. Будь-якому гроверу чи поціновувачу безперечно сподобається хоча б один зразок з обраної нами трійки! Але ще більш привабливою є можливість заощадити на покупці якісного посадкового матеріалу!

Цього разу до акційної трійки входять такі сорти:

Auto Big Devil XXL Fem

Ця культура була високо оцінена критиками у 2014 році, що підкреслює її винятковість, потужність та унікальність для гроверського світу. Вже з однієї назви можна зрозуміти, що рослини дають щедрі врожаї (до 650 г/м2) та мають нестандартні розміри (до 160 см заввишки в індорі). Самі кущі виходять пишними та густими, суцвіття розвиваються величезних розмірів та рясно покриваються трихомами. Рівень ТГК готовому продукті досягає значень 19-20%. Виходить потужний церебральний ефект, який чудово бадьорить та тонізує, піднімає настрій та накриває хвилею задоволення. У запаху шишок відчуваються нотки свіжих фруктів та хвойна кислинка. Багато хто цінує гібрид за швидке дозрівання, адже йому потрібно лише 56 днів на фазу цвітіння.

Auto Green Poison Fem

Шикарний стрейн з дуже провокаційною назвою, яка повністю виправдовується потужністю ефекту, ароматом шишок та зовнішнім виглядом кущів. «Зелена отрута» має нагороди на престижних фестивалях за свої вражаючі характеристики. Критики оцінили його феноменальну опірність до різних хвороб та паразитів, високу продуктивність (до 650 г/м2) та рівень ТГК (24-26%). Це переважно Індика, яка подарує вам знерухомлюючий стоун-ефект із лікувальними властивостями. Сорт ефективний у боротьбі з депресією, безсонням, нудотою та тривожністю. Рослини випромінюють фруктовий запах, але смак шишок розкривається ніжно-солодкими, «сканковими» нотками. Цвітіння естра-швидке – триває лише 50 днів, що дозволяє швидко отримати результат.

Afghani Fem

Стара добра афганка, улюблена й така популярна класика. Це чиста 100% Індика, створена на основі потужного дикорослого лендрейсу. Як і належить представникам цього генотипу, сорт має короткий період цвітіння (всього 50 днів), компактні розміри (70-100 см заввишки) та пишну структуру куща. Рослина формує невеликі та тугі шишки, які рясно покриті смолою. Рівень ТГК досягає 24%, що забезпечує тривалий та потужний тілесний стоун. Ефект буквально дурманить глибоким розслабленням та відчуттям душевного умиротворення. Сорт має класичний гашишний смак та аромат з помітною гостринкою та кислинкою. Застосовується в медицині, добре справляється з усуненням болю й спазмів. Культура досить врожайна – з одного куща можна зібрати до 250 г шишок. Завдяки дуже міцному здоров’ю та невибагливості, сорт підходить навіть гроверам-початківцям.

Період дії акції: з 26-го по 28-е червня включно.

Зверніть увагу, мінімальне замовлення акційного насіння коноплі становить 200 гривень.

Кількість товару обмежена, тож поспішайте!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds