3 сорти зі знижкою 70%

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину.

Весняні дні стають все теплішими, тому саме час закуповуватися насінням сортів, про які ви давно мріяли. Ми даруємо вам можливість зробити це з максимальною вигодою для себе, адже стартує акція «Три сорти, три дні»!

У вас не так багато часу на те, щоб купити насіння конопель зі знижкою та порадувати себе – лише три дні! В акції беруть участь якісні зерна трьох сортів, на які діє знижка -70%!

Цього разу участь беруть два потужні фотоперіодні сорти та один автоквітучий. Кожен з них має визначні характеристики: високу продуктивність та ТГК, потужний вплив та яскравий аромат. Вони різні між собою, тому гровери зможуть вибрати той, що більше подобається або взяти всі три варіанти за смачною ціною.

Розберемо докладніше акційну трійку:

Auto Cinderella Jack Feminised

Красива культура з потужним генетичним потенціалом від батьківських сортів, які відомі на весь світ: Cinderella 99, Jack Herer та Magnum. Рівень ТГК готового продукту сягає від 22 до 26%. Забезпечує збалансований гібридний ефект із високою психоактивністю. Ароматичний букет представлений пряним, трав'яним акордом з яскравою домішкою хвої, фруктів та цитрусових. У дорослих рослин виходять компактні та дуже смолисті шишки. Середня врожайність у закритому ґрунті – до 500 г суцвіть з одного квадратного метра. 2018 року стрейн отримав престижну нагороду на конкурсі Copa Esmeralda.

Holy Grail Kush Feminised

Сорт-чемпіон, який неодноразово довів свою екстраординарність критикам та експертам, за що був нагороджений почесними нагородами. Культура вважається не тільки комерційною, а й широко використовується з медичною метою (у країнах, де це легалізовано). Генетика складається з Kosher Kush та The OG #18, тому не дивно, що назва перекладається як «Святий Грааль». Переважно Індика, має характерний розслаблюючий ефект. У смаку шишок відчуваються соснові, цитрусові та дизельні нотки. Рівень ТГК – 20%. Врожайність на квадратний метр – до 650 г готового продукту.

Atomical Haze Feminised

Потужний гібрид з переважанням Сативи та складним генетичним походженням. У генетиці цього сорту зібрані лендрейси з різних куточків світу. У ньому вдало поєдналися тайські, афганські, колумбійські та мексиканські гени. Сорт нагороджували за цінні медичні властивості, відмінний смак та якість шишок. Рівень ТГК може досягати 22%, а врожаї – до 500 г шишок з квадратного метра посадки. Багатьом подобається цей сорт саме за яскравий тонізуючий ефект. Також «родзинкою» є незвичайний кисло-солодкий смак ківі та стиглих фруктів.

Поспішайте! Акція діє з 25 по 27 березня включно.

Мінімальне замовлення акційного насіння – 200 грн

Кількість товару обмежена!

Не втрачайте можливість купити насіння конопель топових сортів сучасного ринку за найнижчою ціною!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds