3 сорти зі знижкою 70% на 3 дні

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину.

Акція «Три сорта, три дні» повертається! Купуйте насіння конопель з максимальною вигодою для себе! У даній пропозиції беруть участь три затребувані гібриди з крутими характеристиками, які протягом трьох днів будуть за величезною знижкою -70%! 

Ми підібрали трійку сортів із гарною генетикою, високим показником урожайності, з унікальними ароматами та ефектами. Серед гібридів один фотоперіодний, а два – автоквітучі, що вигідно розширює вибір для різних переваг. Це дуже якісний посадковий матеріал, який показує найкращі результати та радує наших покупців.

У вас є лише три дні, щоб поповнити колекцію новими, унікальними сортами за низькою ціною!

У трійку акційних сортів увійшли:

Skunk Feminised

Шикарна класична Індика, що відноситься до списку найпопулярнішого та найпопулярнішого генетичного сімейства. Це фотоперіодний гібрид, створений на основі легендарних генетик LowRyder#2 та Skunk#1. Має унікальний, відомий багатьма аромат шишок – солодко-пряний, із фруктовими переливами. Рівень ТГК доходить до 20%. Урожайність у закритому ґрунті сягає значень 600 грам шишок на квадратний метр. Цей сорт легко піддається культивації у руках новачка. Ефект відчувається як розслаблюючий, тілесний та потужний.

Auto Tutankhamon Feminised

Прекрасний автоквіт від українського виробника насіння, генетичною основою якого є відомий AK-47. Переважно Сатива, але дозріває досить швидко. Період цвітіння триває лише 56 днів. Аромат гібрида складається зі «сканкових» та квіткових ноток. Ефект можна охарактеризувати як потужний хай з яскравою ейфорією. Наділяє енергією та підіймає настрій. У медицині широко використовується для лікування депресії та інших психічних захворювань. Рівень ТГК – 23%. Продуктивність сягає 550 грамів суцвіть з квадратного метра.

Auto Big Devil Feminised

Автоквітучий гібрид з переважанням Індики, візитною карткою якого вважаються величезні та смолисті суцвіття. Також він має відмінну врожайність (до 130 грам з куща), високий вміст ТГК (19%) та потужний збалансований ефект із якісним душевним підйомом та тілесним розслабленням. Цвіте 56-63 дні. Має яскравий, цитрусово-пряний смак шишок із солодкими вкрапленнями стиглих фруктів. Створено на основі популярного стрейну Fruity Skunk. Сорт застосовують у медицині для усунення больових відчуттів, а також при шизофренії та безсонні.

Акція діє в період з 24 по 27 вересня включно.

Поспішайте купити насіння топових сортів за найвигіднішими цінами!

Мінімальне замовлення для акційного насіння складає 200 гривень.

Кількість товару обмежена!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds