Знижки до 8-го березня на усіх "дівчат"

Доброго дня, шановні клієнти та гості нашого магазину.

Ось уже почалася весна, а з нею прийшло і світле жіноче свято – 8 березня, коли всі віддають шану жіночій частині населення нашої планети. У Міжнародний жіночий день варто згадати, скільки користі принесли жінки для розвитку індустрії марихуани по всьому світу. Вони не лише брали участь у селекції, а й досліджували її вплив на організм людини, застосування у медицині тощо.

У магазині F1 Seeds стартує акція на честь свята, тому на всі сорти в асортименті знижки від 30% до 50%. 

Фемінізоване насіння конопель має більш високу цінність для ринку, оскільки з такого насіння гарантовано виростають рослини жіночої статі. Їх легше культивувати, а гровер має впевненість у позитивному результаті. Саме з жіночих рослин можна легше отримати так звані «сенсимільї» - незапліднені кущі з потужним потенціалом та високим вмістом каннабіноїдів.

У нашому асортименті є два види фемінізованого насіння: автоквітуче та фотоперіодне. Серед них можна легко підібрати собі щось, що підходить за характеристиками та властивостями.

Не пропустіть шикарну можливість купити якісне фемінізоване насіння з гарною знижкою!

Поспішайте, поки пропозиція діє! Акція триває з 8 по 14 березня!

Кількість товару обмежена!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds