Елітні сорти конопель

Елітні сорти конопель – це твори кращих селекціонерів, стрейни з визначною генетикою та унікальними характеристиками. Таке насіння конопель значно відрізняється від звичайних: воно потужніше, врожайніше і витриваліше. Також вони відрізняються особливою чистотою генетики, якісністю і стабільністю.

Як правило, елітні сорти найчастіше представляють голландські сідбанки. Багато хороших результатів дають чеські, іспанські, канадські та американські селекціонери.

Як з'являється елітне насіння конопель?

У країнах, де канабіс легалізований, талановиті селекціонери активно працюють над створенням нових сортів. Для появи елітного ґатунку необхідний потужний генетичний матеріал. Це можуть бути класичні, давно створені гібриди або лендрейси з різних куточків світу. Селекціонери відбирають найкращі та найвідповідніші зразки марихуани. Через змішування двох або кількох абсолютно різних гібридів можуть вийти стрейни з дивовижними характеристиками. Наприклад, у Нідерландах є комп'ютерні технології та гарні лабораторні умови, які потрібні для селекційної роботи. Ось чому сучасні елітні сорти канабісу виходить стабілізувати та довести практично до ідеалу.

Кому потрібні елітні сорти марихуани?

Елітні сорти конопель насамперед потрібні гроверам, які бажають отримати максимум зі своєї рослини. Це досвідчені конопляри, колекціонери та поціновувачі марихуани, які щиро горять своєю улюбленою справою. Звичайно ж, елітний статус передбачає не лише високу якість, а й вищу вартість. Насправді такі сорти окупають вкладені кошти, адже над ними проводиться ретельна робота зі стабілізації. Рослини з елітного насіння виходять сильні, здорові, врожайні, які шишки мають високий рівень ТГК. Хороший якісний догляд та відповідальний підхід до культивації таких сортів гарантує найкращий результат.

У нашому магазині ви також зможете купити елітне насіння конопель. Ми підібрали для вас найкращі та популярні сорти, на які варто звернути увагу.

Auto Gagarin Feminised

Дуже потужний та популярний стрейн. Переважно Індіка. Генетичну основу цієї культури становить унікальний афганський гібрид і два найсильніші лендрейси: ямайський та гавайський. Такий незвичайний мікс генетики подарував елітний сорт конопель із феноменальними характеристиками. ТГК цього стрейну досягає аж 31%, що забезпечує сильний і довгограючий стоун-ефект. Запах шишок нагадує свіжу мелену каву. Вирощувати цей гібрид легко, завдяки хорошим показникам здоров'я та міцному імунітету до хвороб.

Auto Opium Feminised

Цей елітний сорт з'явився завдяки схрещуванню голландської Сативи та афганської Індіки. Вийшов якісний гібрид з унікальним ефектом, що нагадує сп'яніння опіуму. Рівень ТГК вражає уми гроверів та курців – він сягає 29%! Культура має потужну індичну дію, тому її застосовують як у медичних, так і в рекреаційних цілях. Шишки приємно пахнуть свіжими ягодами.

Auto Green Poison Feminised

Цей гібрид вважається преміальним, адже його генетика складається з елітних та якісних сортів: Green Poison та Big Devil. Переважно Індіка. Стрейн дає компактні, але водночас дуже врожайні рослини. Продуктивність з одного квадратного метра досягає в середньому 550 г висушених шишок. Сорт радує солодкими шишками з фруктовими та сканковими нотками. Рівень ТГК сягає 24-26%. Дія збалансована, спочатку відчувається ейфорія, а потім приємне розслаблення всього тіла.

Auto Somango Elite Feminised

Якісний, елітний сорт коноплі, який вийшов у результаті кількох складних схрещувань. У генетиці цього стрейну є гібриди всім відомих сімейств: Skunk і Jack Herer. Культура може похвалитися високим вмістом ТГК – 22-24%, класичним індивідуальним впливом та рідкісним смаком манго. При компактному зростанні врожайність сорту досягає 600 грам з квадратного метра. Гібрид вважається скоростиглим, адже цвітіння триває лише 56 днів.

Purple #1 Elite Feminised

Генетика цього елітного сорту не розкривається остаточно, але відразу зрозуміло, що він нащадок великого Purple. Це означає, що культура наділена чарівним фіолетовим кольором шишок, що прикрашає її зовнішній вигляд. Врожайність досягає до 600 грам шишок із квадратного метра. Зміст ТГК у суцвіттях дуже високий – 25%! Вплив збалансований, розкриває сильні сторони Індіки та Сативи. Шишки пахнуть фруктами, прянощами та свіжою м'ятою.

Auto Northern Lights Elite Feminised

Цей сорт вважається нащадком Північного Сяйва. Це гібрид з елітною генетикою, який поєднав у собі відразу два легендарні стрейни: Northern Lights і Lowryder 2. Переважно Індика. Сорт має покращені характеристики, порівняно зі знаменитим оригіналом. Наприклад, укорочений період цвітіння, посилений ефект та збільшена продуктивність. ТГК – 22-24%. Шишки мають приємний солодкуватий присмак.

Auto White Widow Elite Feminised

У цьому стрейні намагалися посилити характеристики і вигідно піднести всі переваги легендарної Білої Вдови. Гібрид вийшов переважно індичним, невибагливим, урожайним та неймовірно потужним. Рівень ТГК цієї культури сягає 25%! Ефект відчувається досить м'яко: розслабляються м'язи, покращується настрій. Смак шишок свіжий, цитрусовий та яскравий.

Jack Herer Elite Feminised

Джек Херрер вважається одним із най легендарніших сортів у світі. Саме на основі цієї великої генетики було створено цей гібрид. Це елітний сорт конопель з високим ТГК, терапевтичним потенціалом, щедрою врожайністю, швидким дозріванням та хорошим імунітетом. Рівень ТГК сягає 24%. Смак шишок пряно-солодкий, класичний. Гібрид використовується в медичних цілях для стимуляції апетиту та усунення больових відчуттів.