Горяча десятка: знижка 60% на десять сортів

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазина.

У нас знову розпочалася акція "Гаряча десятка", і ми представляємо вашій увазі десять найкращих сортів з великою знижкою -60%! Серед обраних є насіння на різний смак: автоцвітучі фемінізовані, фотоперіодичні фемінізовані, гібриди, сорти з перевагою Індики або Сативи. Всі вони обдаровані відмінними характеристиками, обов'язково потішать своїми смаковими властивостями, врожайністю, а також ефектом.

Для вас це можливість придбати насіння коноплі найкращої європейської якості за найнижчою ціною, тому не пропустіть її! Акція діє з 20 до 31 серпня включно. Кількість товару обмежена!

А ось і список сортів, які потрапили в "Гарячу Десятку":

Auto AK-47 Feminised

Абсолютний лідер продаж серед автоцвітучих сортів з перевагою Сативи! Його генетика складається з суміші афганських, мексиканських, тайських і колумбійських генів, а також Lowryder для додання автоцвітіння. Низькорослий і швидко цвіте (49-56 днів), але при цьому має непогану врожайність, яка доходить до 80 грамів шишок з одного куща. Смак при курінні землистий, з характерними хвойними нотами, досить впізнаваний. Ефект церебральний, відчувається приплив енергії і сил, значно підвищується мозкова активність.

Auto Skywalker Feminised

Прекрасний сорт зі збалансованим ефектом, високим ТГК (20-23%) і насиченою смаково-ароматичною палітрою. Переважно Індика. Цвіте в середньому 56-63 дні. Його легко вирощувати, має хороший імунітет до захворювань й шикарний зовнішній вигляд. Смак складається з солодко-гострих відтінків, а також ягідних та хвойних нот, розкривається поступово. Врожайність може досягати 450 грамів з одного квадратного метра.

Auto Sweet Gelato Feminised

Потужний гібрид з гастрономічними смаковими якостями, по суті один з найвідоміших десертних сортів. Аромат схожий на заморожений італійський десерт джелато. Приємний зовнішній вигляд кущів, цвітіння триває всього 56 днів. ТГК досягає до 23%! Ефект виходить збалансований. Сорт має хорошу врожайність (до 500 г/м2) й середній медичний потенціал. Добре знімає м'язове напруження, біль і стрес.

Auto Mazar Feminised

Ще один лідер продаж, який має добрі комерційні характеристики. Найбільше цінується потужність та врожайність цього сорту (до 160 грамів з одного куща). ТГК може досягати до 22%. Переважно складається з Індики. Ідеальний сорт для індора, має хороше здоров'я, приземлене зростання і зручні для культивації форми. Смак шишок землистий, вплив збалансований та яскравий.

Auto Kerosene Krash Feminised

Потужний автоцвіт з унікальним ароматом суцвіть та високою врожайністю, яка доходить до 600 грамів суцвіть з одного квадратного метра. Має дуже липкі шишки й хорошу генетику, переважно складається з Індики. Висота рослин досягає 160 сантиметрів, їх легко культивувати. Аромат і смак виражені поєднанням тропічних та солодких фруктових відтінків. Вплив розслаблюючий, а ТГК може досягати навіть 28%!

Auto Opium Feminised

Потужний гібрид з перевагою Індики, генетика якого складається з найкращих афганських і канадських генів. Має рекордну врожайність (до 1000 грамів з одного квадратного метра) і рівень ТГК (до 29%!!!). Також цей сорт має характерний наркотичний ефект, який точно не залишить байдужим. Суцвіття приємно пахнуть ягодами. Даний сорт є одним з найпопулярніших і потужних автоцвітів.

Auto Brooklyn Sunrise Feminised

Якісний американський гібрид з елегантним зовнішнім виглядом кущів і потужним збалансованим впливом. Рівень ТГК досягає 20%. Врожайність може доходити до 150 грамів з одного куща, при зростанні всього в 90 сантиметрів! Смак даного сорту гострий, шишки виходять дуже смолисті. Цвітіння триває всього 56 днів, що дає можливість швидко отримати врожай.

Wedding Cheesecake Feminised

Вишуканий та чудовий сорт з надзвичайно насиченою й складною генетикою. Переважно Індика, має незвичайний набір терпенів. Смак ягідний, землистий і з відтінками цитрусових. При висоті в 110-130 сантиметрів може досягати врожайності в 500 грамів суцвіть з одного квадратного метра. Має бадьорий та позитивний ефект, незважаючи на перевагу Індики. Створює відчуття свята в душі.

Kerosene Krash Feminised

Унікальний фотоперіодний сорт з дизельно-фруктовим, гострим ароматом шишок. Генетика представлена надзвичайно смолистим Gorilla Glue #4 і десертним Sherbet. Врожайність доходить до 500 грамів суцвіть з одного квадратного метра при зростанні в середньому до 160 сантиметрів. ТГК може досягати від 20% до 24%. Переважно Індика, ефект розслаблюючий, з потужною ейфорією.

Kandahar Feminised

Відмінний сорт для шанувальників класичної афганської Індики. Має потужний стоун-ефект і високий ТГК (23%). Смак виражений мускусними, деревними, хвойними і солодкими нотками, а також відтінками спілого манго та абрикоса. Цвіте гібрид всього 56-63 дні, має компактні розміри. Врожайність доходить до 500 грамів суцвіть з одного квадратного метра. Сорт має великий медичний потенціал, допомагає при безсонні, стресі, чудово знімає біль.


Зверніть увагу! Мінімальне замовлення на акційні насіння - 3 штуки! При цьому можна придбати по одній упаковці трьох різних сортів "Гарячої десятки", але в сумі повинно бути не менше 3-х штук.


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

С уважением, команда F1 Seeds