3 сорти зі знижкою 70%

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину.

Ловіть чудову нагоду порадувати себе після свят! У нашому магазині знову стартує акція «Три сорта, три дні»! Ви можете купити насіння конопель трьох сортів за великою знижкою -70%, але тривалість пропозиції всього три дні!

В акції беруть участь лише три сорти, але вони насичені вражаючими характеристиками та потужним потенціалом:

Auto Black Jack Feminised

Шикарний автоквітучий гібрид із медичними властивостями, елітною генетикою та щедрою врожайністю (до 600 г/м2). Цвітіння триває в середньому 63 дні. Рослини мають компактний зріст – 40-110 см. Їх зручно культивувати в індорі. Генетика представлена сильними представниками відомих сімейств: S.A.D. Auto та Jack Herer. ТГК у сорті досягає 21%. Смак шишок поєднує у собі східні прянощі та цитрусові нотки. Ефект розслаблюючий, дозволяє якісно відпочити та покращує настрій.

Auto Cinderella Feminised

Потужний гібрид з переважанням Сативи, який має гарний потенціал, здоров’я та імунітет до захворювань. Рівень ТГК сягає 23%, а продуктивність – до 550 грамів з одного квадратного метра. На 65% складається із Сативи та на 35% – із Індики. Має незвичайний солодкий смак, у якому домінують персики, ананас та тропічні фрукти. Ефект – церебральний хай, що бадьорить, а потім умиротворюючий стоун.

Master Kush Feminised

Класична Індика, відомий фотоперіодний сорт, який неодноразово підкорював серця гроверів! Швидко росте, має дуже міцне здоров’я, густу, кремезну структуру куща. Культура розвиває дуже липкі та щільні суцвіття з великою кількістю смоли. Урожаї доходять до 500 г/м2, при тому що зріст рослин – всього 1 м. ТГК – 24%, що забезпечує потужний та тривалий стоун-ефект. Ходять чутки, що це улюблений сорт Snoop Dogg'а. Аромат шишок лимонно-земляний, з нотками прянощів. Цвітіння триває лише 50-55 днів, що дозволяє рослинам швидко дозрівати.

Мінімальне замовлення для акційної трійки – 200 грн.

Кількість товару обмежена!

Період дії акції: з 15 по 17 січня включно.

Поспішайте купити насіння коноплі європейської якості, з потужним потенціалом та унікальними характеристиками за найкращою ціною!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds