Автоквіти з високим ТГК: Топ-10 смолистих

Автоквітуче фемінізоване насіння коноплі стало дуже затребуваним серед гроверів та поціновувачів. Селекціонери з роками наділили їх не лише високою якістю та покращеними показниками здоров’я, а й дали можливість отримувати щедрі врожаї з високим рівнем ТГК.

Потужні сорти-автоквіти: невже це стало можливим?

Фотоперіодна марихуана має достатньо часу для розвитку пишної крони та шикарних смолистих суцвіть. Все тому, що має довгий життєвий цикл за рахунок вегетативної фази – вона переходить на цвітіння тільки при певних змінах світлового дня й кількості годин освітлення. Це дає можливість гроверам контролювати зріст та форму кущів, тренувати їх новомодними техніками підгинів та підрізок. Рослини мають час на відновлення після таких стресів, встигають сформувати міцну базу під появу шишок. Взагалі, з цієї ж причини вважається, що саме фотоперіодні сорти виходять ароматнішими та потужнішими, а автоквіти позбавлені таких переваг.

Завдяки сучасній селекції багато автоквітучих гібридів позбулися своїх недоліків та тому стоять нарівні з фотоперіодними в плані рівня ТГК, смолистості, врожайності, ароматності та інших характеристик. Таким чином гровери отримують кращі результати за більш короткі терміни та з меншими витратами своєї уваги (адже рослини самі переходять на фазу цвітіння). Ось чому думка про неможливість отримання потужного продукту з автоквіту давно застаріла й не є актуальною.

Добірка автоквітів з високим ТГК

У магазині F1 Seeds є такі сорти, які наділені відмінними характеристиками, високим ТГК й при цьому мають автоквітучі властивості. Далі розберемо десятку смолянистих та потужних гібридів, на які варто звернути свою увагу. Усі вони різні, тож кожен зможе знайти щось своє. Сорти, які потрапили до топу, мають рівень ТГК від 24-25% й вище! Це елітний та якісний посадковий матеріал для вищих прагнень гровера та поціновувача!

Auto Banana Feminised

Цікавий гібрид з гарною структурою куща, незвичайним банановим ароматом шишок та гарною врожайністю. У закритому ґрунті можна зібрати до 500 г шишок на квадратний метр. Генетика складається з OG Kush, White Kush та Banana. Переважно Індика (60%). Має медичний потенціал та розслаблюючий ефект. Рівень ТГК у середньому сягає 25%.

Auto Bruce Banner Feminised

Потужний сорт з переважанням Сативи, який названий на честь персонажа кіновсесвіту Марвел, також відомого, як Халк. Готові шишки виходять дуже смолистими та мають рекордний вміст ТГК – 27%. При невеликому зрості в 120 сантиметрів, культура може досягати продуктивності до 750 грам шишок з квадратного метра. Має аромат тропічних фруктів із прянощами та м’ятними відтінками. Ефект – яскравий церебральний хай.

Auto Critical Kush Feminised

Стрейн, який уже встиг стати легендарною класикою! Переважно Індика. Розвиває компактні та симетричні коли з великою кількістю шишок, які густо усіяні блискучими трихомами. Маслянисті бутони випромінюють цитрусовий, пряно-деревний аромат. Ефект дарує потужний тілесний релакс із лікувальними властивостями. ТГК – 25%. Урожаї – до 650 г/м2.

Auto Gagarin Feminised

Один з найбільш продаваних сортів у світі! Має рекордно високий ТГК – 31%. Формує пишні кущі з великими колами та шишками. Ефект – нокаутуючий індичний стоун із філософськими роздумами. Має приємний аромат кави, що є великою рідкістю. Генетика складається з AK47, Critical та Рудералісу. Гібрид з переважанням Індики.

Auto Gorilla Glue Feminised

Сорт, який славиться своїми максимально липкими шишками та потужним тілесним впливом із медитативним, сконцентрованим станом розуму. Рівень ТГК може сягати 24%. Суцвіття пахнуть хвойними та цитрусовими нотками. Рослини цвітуть досить швидко – лише 56-63 дні. Гібрид відзначений кількома почесними нагородами. Застосовується в медицині для зняття болю, нудоти, стресу, лікування безсоння.

Auto Kerosene Krash Feminised

Шикарна культура зі стабільною та елітною генетикою, щедрою врожайністю (600 г/м2), високою ТГК (25-28%) та цілющими властивостями, що використовуються в медицині. Переважно індичний гібрид. Має потужний, заспокійливий ефект та солодкий фруктовий аромат шишок з нотками хмелю та лаванди. Найкращий автоквіт 2021 року за версією експертів на конкурсі. Рослина формує дуже великі та смолисті суцвіття.

Auto Opium Feminised

Легендарний гібрид Індики та Сативи з дуже високим вмістом ТГК, що доходить до значень 29%! Може похвалитися рекордною врожайністю, що може досягати 1000 г сухих шишок на один квадратний метр! Генетика складається з афганського та канадського лендрейсу, що дали йому таку неймовірну міць. На цвітіння йде десь 60-63 дні. Розслаблююча дія, з медичними властивостями.

Auto Pablo Escobar Feminised

Один із найпотужніших автоквітів із переважанням Сативи в генотипі. Високий рівень ТГК, може до сягати 25-27%! Урожайність також може похвалитися вражаючими цифрами – 600-800 г/м2. Має дуже насичений аромат тропічних фруктів, цитрусових та хвойного дерева. Ефект характеризується тривалим та позитивним хаєм, мозковою стимуляцією та гарним настроєм. Це якісна колумбійська Сатива з додаванням Рудералісу.

Auto Royal Gorilla Feminised

Цікавий гібрид Індики та Сативи з королівськими характеристиками. Генетика представлена схрещуванням Royal Gorilla, Royal Cookies та сильного зразка Рудералісу. Сорт має потужний збалансований ефект та багатогранний смак, у якому поєднуються відтінки фруктів, хвої, прянощів та цитрусів. Культура дуже стійка до стресів та хвороб. ТГК сягає середньому 26%. Цвітіння триває близько 55-65 днів.

Auto Watermelon Zkittlez Feminised

Один з найсмачніших гібридів з автоквітучими властивостями! У смаку та ароматі шишок відчуваються фруктові кисло-солодкі мотиви цукерок «Скітлз», яскраві нотки кавуна та цитрусових. Складається з Індики (60%) та Сативи (40%). Листя культури можуть набувати червоних та фіолетових відтінків, а пухнасті шишки прикрашені довгими бурштиновими волосками. Врожайність – до 700 г/м2. ТГК - 24-26%. Збалансований ефект. Генетика складається з Watermelon Zkittlez та BF Super Auto #1.

У цій статті ми розібрали десятку кращих сортів автоквітучих насіння конопель, які можуть підійти для гроверів з різними смаками та рівнем досвіду.

Зверніть увагу! Вся інформація у статті подана в ознайомлювальному вигляді та не є пропагандою для вирощування чи будь-яких незаконних дій.