Горяча десятка: знижка 60% на десять нових сортів

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину.

У магазині F1 Seeds знову з’явилась можливість вигідно закупитись, адже стартує улюблена багатьма акція «Гаряча десятка»! Вона означає, що можна придбати насіння конопель десятки шикарних сортів зі знижкою -60%!

Це дуже вигідна пропозиція, тому не упускайте її, адже термін дії акції та кількість товарів обмежена!

Ми відібрали 10 унікальних та різних між собою гібридів, щоб кожному покупцеві знайшлося саме те, що він більше любить. Якщо хочете придбати насіння якісного сорту, в якому зібрані кращі характеристики, настав час звернути увагу на акційну десятку.

Цього разу знижка -60% діє на такі сорти:

Atomical Haze Feminised

Потужний фотоперіодний сорт марихуани із класичними рисами легендарного сімейства Haze. Складається переважно із Сативи. Має медичний потенціал: стимулює апетит, ефективно усуває нудоту. Рослина виростає компактною – висотою 110 сантиметрів. Врожайність може досягати до 800 грамів з одного метра квадратного й більше. Рівень ТГК сягає 22%. Вплив енергійний, чудово тонізує та відновлює сили, піднімає настрій. Смак шишок вишуканий та фруктовий, нагадує нотки стиглого ківі.

Crystal Candy Feminised

Культура з чемпіонськими характеристиками, перемогла у 2017 році на фестивалі у Барселоні у номінації «Краща Індика». Має дуже гарну врожайність – 700 г шишок на квадратний метр. Під час цвітіння має пухнастий, наче засніжений зовнішній вигляд – шишки всипаються безліччю трихом. Смак шишок десертний, солодкий, з відтінками фруктів та жувальної гумки. Ці властивості цілком виправдовують назву сорту. Рівень ТГК – 21%. Ефект проявляється спочатку припливом енергії, а потім розслабленням.

Hindu Kush Feminised

Фотоперіодний стрейн, що встиг стати класикою. Комерційна культура з дуже коротким періодом цвітіння (55 днів), гарною продуктивністю (до 400 г/кущ) та стабільною генетикою. До того ж переважання генів Індики подарувало цьому сорту відмінне здоров’я та імунітет до різних захворювань. Ефект розслаблюючий. Аромат шишок має пряні, деревні та земляні відтінки. Світло-зелені шишки усіяні безліччю довгих волосків, які мають прекрасні жовті або кремові тони.

Holy Grail Kush Feminised

Один із найкращих гібридів минулого десятиліття, який двічі здобував перемоги на фестивалях канабісу у різних номінаціях. Фотоперіодний сорт, який поєднує в собі найкращі властивості легендарних батьків: Kosher Kush та The OG #18. Має чарівний аромат цитрусів, фруктів, кави та класичного гашишу. Продуктивність в індорі – до 650 г суцвіть з одного квадратного метра. Переважно Індика. Має характерний при цьому генотипу розслаблюючий стоун-ефект. Може застосовуватись у медичних цілях для усунення болю, безсоння та тривоги.

Skunk Feminised

Фотоперіодний Skunk – класичний сорт, якому вже багато років. На його основі створювалися нові гібриди, це гідний представник цілої родини сортів. Має швидкий та сильний тілесний ефект скам’янення, він розслаблює м’язи та дозволяє добре відпочити. Смак та аромат цього сорту дуже відомий серед курців та гроверів – це солодка суміш фруктових ноток та гіркі прянощі. Сорт має гарну врожайність (до 600 г/м2) та високий відсоток ТГК (20%). Рослини можуть рости до 180 сантиметрів у висоту й мають сильний аромат при цвітінні, що важливо враховувати при грові.

Master Kush Feminised

Фотоперіодний гібрид з набором якостей, властивих класичній Індиці. Має міцну структуру куща, великі та липкі суцвіття. Пахне східними прянощами, мускусом, солодкими та землистими нотками, а також легкими лимонними акордами. Багато хто твердить, що це улюблений сорт Снуп Дога. Має потужний розслаблюючий ефект, але без скам’янення тіла й помутніння думок. Добре допомагає при безсоннях, больових синдромах. Цвітіння триває лише 50-55 днів. Врожайність сягає 500 г/м2, а ТГК – до 24%.

Auto Black Jack Feminised

Гібрид створений на основі зразків автоквітучих потужних та популярних стрейнів: S.A.D. та Jack Herer. У генотипі переважає Індика. Шишки пахнуть свіжими цитрусовими нотками та хвойними нотками, а також прянощами. Рівень вмісту ТГК – 21%. Добре стимулює мозкову діяльність та творчість під час ефекту, а потім якісно розслаблює тіло. Врожайність досягає до 600 г сухих суцвіть з одного квадратного метра. Застосовується у медицині. Дуже компактна рослина – у висоту зростає лише 40-110 сантиметрів.

Auto Cinderella Feminised

Естетично привабливий гібрид із хорошою продуктивністю (450-550 г/м2 в індорі або від 60 до 160 г/кущ на вулиці). ТГК – 23%. Має пухнасті, «цукрові» трихоми, які зачарують будь-якого гровера. Шишки пахнуть солодкими фруктами, прянощами та невеликою домішкою сосни. Висота рослин – 90-120 сантиметрів. Сорт на 65% складається з генів Сативи і на 35% – з Індики. Ефект характеризується потужним церебральним хаєм, який стимулює творче мислення та активні дії. Потім йде м’яке індичне розслаблення, яке дарує відчуття балансу.

Auto Watermelon Zkittlez Feminised

Прекрасний автоквітучий гібрид з дуже високим вмістом ТГК – 24-26% та солідною врожайністю, яка сягає 700 грамів суцвіть з одного квадратного метра. Складається на 60% з Індики та на 40% із Сативи. Аромат шишок досить незвичайний – він поєднує в собі кавунові, тропічні, ягідні та цитрусові нотки. Найбільше нагадує цукерки «Скітлз». Вплив збалансований, з потужною ейфорією та якісним розслабленням наприкінці. Сорт має 1% КБД, використовується у медичних цілях.

Auto Colorado Cookies Feminised

Неймовірно смачний, ароматний автоквіт з гарною врожайністю та привабливим зовнішнім виглядом кущів. Генетика складається з Auto Blueberry та Girl Scout Cookie, що подарували готовому сорту усі найкращі якості. Дуже швидко дозріває, оскільки період цвітіння триває лише 49-56 днів. Має компактний зріст, виростає до одного метра заввишки. Аромат нагадує екзотичні фрукти, стигле манго та солодку випічку. ТГК сягає позначки 20%. Це елітний представник Індики, тому і вплив класичний, розслаблюючий. Врожайність може досягати до 150 г шишок з одного куща!

Період дії акції: з 5 по 15 січня включно.

Зверніть увагу, що мінімальне замовлення акційного насіння складає 3 штуки! Ви можете взяти по одному насінню різних сортів, але у сумі має вийти не менше 3-х штук!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds