"Гаряча Десятка":10 сортів коноплі зі знижкою -60%!

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину!

У нашому магазині F1 Seeds знову стартує шикарна акція «Гаряча десятка», де ми представляємо вашій увазі десять сортів з цікавим набором характеристик та знижкою -60%!

Насіння конопель десяти добірних гібридів має високу якість, стабільну та перевірену генетику. До списку входять новинки, лідери продажів, улюблена класика, фотоперіодні та автоквітучі сорти, тому вам точно буде з чого вибрати.

Безперечно варто взяти участь, щоб встигнути купити насіння за найнижчою ціною та поповнити колекцію якісними новими гібридами!

До цієї «Гарячої десятки» входять такі сорти:

Auto Tutankhamon Fem

Переважно сативний гібрид, здатний подарувати неймовірний заряд енергії, бадьорості та креативності, а також яскраву ейфорію. Це посилений та покращений нащадок легендарного AK-47, з його характерними рисами. У 2011 році став справжньою зіркою канна-фестивалю Spannabis у Барселоні. Аромат виражений різким сканковим акордом із квітковими нотками. Урожайність доходить до показників 500 грамів шишок з одного квадратного метра, а рівень ТГК – до 23%.

Auto Mazar Fem

Наш лідер продажу, який уже встиг стати класикою! Його люблять за екстрависоку продуктивність (160 грамів з одного куща) та потужність готового продукту (рівень ТГК – 22%). Переважно Індика. Виростає в невеликі компактні кущі, зріст всього 70-100 сантиметрів. Ідеальний сорт для індорного вирощування та для початківців коноплярів. Має збалансований ефект із медичним потенціалом та землисто-хвойний аромат шишок.

Auto Northern Lights Fem

Безсмертна класика, яка завжди буде актуальна та улюблена гроверами. Один із найкращих, еталонних автоквітів, родом із 70-х років минулого століття! Він буквально створений для вирощування в індорі, має високу врожайність (до 500 г/м2), слабкий запах на цвітінні та компактні розміри (висота – до 130 см). Смак солодко-пряний, трав’янистий. Ефект потужний, нокаутуючий, розслаблюючий. ТГК – 20%. Застосовується у медицині.

Auto Critical Kush Fem

Елітний сорт Індики, з високою стійкістю до грибків та плісняви. Аромат представлений яскравим цитрусовим акордом, з деревними, пряними переливами. Вплив можна описати, як глибокий тілесний релакс, у курця виникає філософський, вдумливий настрій. Сорт використовується для лікування безсоння, хронічної втоми, депресії та інших хвороб. Цвіте 55-60 днів. Рівень ТГК – 20%. У хороших умовах можна зібрати до 550 грам суцвіть із квадратного метра.

Crystal Candy Fem

Десертний, солодкий сорт марихуани для істинних поціновувачів! У 2017 році він отримав золото у номінації «Краща Індика» на фестивалі Спанабіс Чемпіон Кап у Барселоні. Смак шишок нагадує жувальну гумку з дитинства, з відтінками фруктів та ягід. Рівень ТГК – 21%. Урожайність досягає позначки до 700 грам шишок на квадратний метр. Ефект відчувається кількома хвилями: ейфоричний, бадьорий хай, а потім розслаблений, тілесний стоун.

Atomical Haze Fem

Потужний гібрид із насиченою генетикою та терпеновим профілем. Переважно Сатива (80%). У 2012 році заслужено визнаний найкращим лікувальним сортом за версією канадського фестивалю Медика Канабіс Кап. Вплив дуже енергійний, творчий, допомагає привести думки до ладу. Смак кисло-солодкий, фруктовий, яскраво відчуваються нотки стиглого ківі. Рівень ТГК – 22%. Висота дорослих рослин сягає 110 сантиметрів.

Afghani Fem

Класична афганка, яку хочуть спробувати виростити всі гровері. Це чиста Індика, на основі дикорослого лендрейсу, загартованого суворими погодними умовами гірських просторів. Швидко дозріває, оскільки цвітіння триває лише 50 днів. Аромат шишок яскраво виражений травами, спеціями та цитрусовими. Дію можна описати, як потужний диванний стоун, приємну, дурманну втому у всьому тілі. Рівень ТГК сягає 24%. Сорт має компактні, але дуже смолисті шишки.

Hindu Kush Fem

Відомий фотоперіодний сорт чистої Індики, з потужною генетикою, незабутнім тілесним впливом та високим медичним потенціалом. Культура дозріває швидше за рахунок періоду цвітіння. Він триває лише 55 днів. Врожайність справді вражаюча – вона може досягати 400 грамів з одного куща. Смак представлений пряними, деревно-терпкими та земляними нотками. Рослини цього сорту наділені дуже міцним здоров’ям та імунітетом до різних хвороб.

Holy Grail Kush Fem

Гібрид з переважанням Індики та чемпіонською генетикою. Вважається медичним сортом. Врожайність досягає до 650 г суцвіть з одного квадратного метра. Має складний терпеновий профіль. В ароматі відчуваються класичні гашишні нотки, цитрусово-фруктові та кавові відтінки. Ефект зазвичай м’яко заспокоює думки та розслаблює тіло, це тілесний стоун без характерного оглушення. ТГК може сягати 20%.

Skunk Fem

Шикарний гібрид, створений на основі двох флагманів конопляної селекції: LowRyder#2 та Skunk#1. Це Індика, дуже затребувана у всьому світі за свої цінні властивості та високу врожайність. Смак диму фруктовий, з легкою пряною гіркуватістю. Вплив досить сильний, розслаблюючий, і настає швидко, змушуючи відчути приємне скам’янення кінцівок. Сорт відмінно підходить новачкам, має міцне здоров’я. Рівень ТГК сягає 20%.

Дана пропозиція діє в період з 13 по 19 травня включно.

Мінімальне замовлення акційного насіння має бути на суму не менше 200 гривень.

Кількість товару обмежена!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds