"Гаряча Десятка": добірка із 10 сортів зі знижкою -60%!

Вітаємо, шановні клієнти та гості нашого магазину.

Магазин F1 Seeds знову поспішає порадувати всіх відвідувачів сайту улюбленою акцією «Гаряча десятка»! Ви зможете купити насіння канабісу десяти найкращих європейських сортів зі знижкою -60%!

Не пропускайте таку пропозицію, адже це можливість поповнити колекцію розкішними гібридами за привабливою ціною!

Ми вибрали десятку фемінізованих сортів, серед яких і автоквітучі, і фотоперіодні. Всі вони наділені кращими характеристиками, а саме насіння має відмінну якість.

Цього разу до нашої «гарячої десятки» потрапили такі сорти:

Auto Tutankhamon Fem

Потужний гібрид з переважанням Сативи, який заснований на легендарній генетиці AK-47. Сорт навіть здобув перемогу на престижному каннафестивалі в Барселоні за свої визначні характеристики. Рівень ТГК досить високий – він сягає 23%! Завдяки цьому виходить украй потужний вплив: з’являється енергія та сила, нові ідеї для творчості, відчуття яскравої ейфорії та піднесеності свідомості. Сорт може застосовуватись у медицині. Аромат містить у собі нотки Сканка та свіжі квіткові мотиви. Врожайність висушених суцвіть досягає до 550 г з одного квадратного метра. Цвіте лише 56 днів, тому швидко дозріває.

Auto Skywalker Fem

Прекрасний сорт марихуани, який має потужні характеристики: високий ТГК, невибагливість у вирощуванні, незвичайний смак й складну генетику. Переважно Індика. Отриманий від схрещування Skywalker Kush Cut та Triangle F3. Наділений кисло-солодким смаком шишок із прянощами, сосновими та хвойними відтінками. Має широкий терапевтичний потенціал: допомагає при депресії, постравматичному розладі, для зняття болю та нудоти, лікує безсоння. Вплив збалансований – спочатку відчувається ейфорія та задоволення, а потім приходить поступове розслаблення. ТГК – 20-23%. Продуктивність – до 450 грамів з квадратного метра.

Auto Mazar Fem

Лідер продажу не лише у нашому магазині, а й на світовому рівні! Має високу врожайність (до 160 г/м2) та ТГК (до 22%), що є дуже цінним для гроверів. Для отримання автоквітучих властивостей селекціонери посилили фотоперіодний сорт зразком якісної Індики та Рудералісу. Стрейн має специфічний аромат та смак: землистий, з відтінками сандала та хвої. Ефект досить тривалий, якісний, розслаблюючий. Цвітіння триває у середньому 55-65 днів. Ідеальний сорт для культивації в індорі, оскільки має чудове здоров’я та дуже компактні розміри (70-100 см).

Auto Green Poison Fem

«Зелена отрута» - чудовий сорт з переважанням Індики, який прославився своїм тривалим індивідуальним ефектом, а також медичним потенціалом. Має екстра-високий рівень ТГК, який може сягати близько 24-26%! Генетика складається з Green Poison та Big Devil. Шишки пахнуть солодкими сканковими нотками із яскравими відтінками стиглих фруктів. Дозріває культура досить швидко за рахунок короткої вегетативної фази та цвітіння, яке займає всього 50-56 днів. Сорт феноменально стійкий до паразитів. Урожаї досягають до 650 г шишок з одного квадратного метра.

Skunk Fem

Легендарна Індика, яка завжди має високий попит серед гроверів та коллекционерів. Це представник знаменитого сімейства, а на його основі було створено багато нових сортів. Генетику сорту становлять два флагмани канна-індустрії: LowRyder#2 та Skunk#1. Доросла рослина може похвалитися гарною врожайністю, що сягає 600 грамів шишок з одного квадратного метра. Рівень ТГК також високий – сягає 20%. Сорт має відомий пряно-солодкий смак, з легкими фруктовими та земляними нотками. Завдяки дуже міцному здоров’ю підійде навіть гроверу-початківцю.

Afghani Fem

Ще один легендарний фотоперіодний сорт чистої Індики, справжня афганка, яку бажають багато поціновувачів. Розвиває сильні та здорові кущі з щільною структурою та безліччю бічних відгалужень. Дає рекордні врожаї – до 250 г сухих суцвіть з одного куща! Це при тому, що культура дуже компактна – лише 70-100 сантиметрів у висоту. Рослини виходять витривалі, з міцним здоров’ям та імунітетом. Ефект розслаблюючий, дурманний, накриває приємною втомою. Смак шишок гашишний, кислуватий із гострими нотками. Сорт має дуже смолисті суцвіття й ТГК сягає 24%!

Atomical Haze Fem

Шикарний сорт із характерними рисами сімейства Haze та переважанням Сативи. Наділений високою стійкістю до грибків, плісняви та хвороб. Рівень ТГК може досягати значень у межах 20-22%, що забезпечує сильний та яскравий вплив на кілька годин. Отримав нагороду як найкращий медичний сорт у 2012 році. Урожаї досягають до 800 грам шишок з одного квадратного метра та більше. Їх смак нагадує стиглий ківі, з кисло-солодкими фруктовими переливами. Ефект енергійний, наділяє бажанням творити, чудово відновлює життєві сили, упорядковує думки.

Holy Grail Kush Fem

Видатний гібрид, який неодноразово отримував нагороди на фестивалях та конкурсах за свої цінні властивості. Це «Святий Грааль» серед генетичного сімейства Kush, який точно сподобається шанувальникам класичного Куша та сортів з переважанням Індики. Рівень ТГК сягає 20%. Рослини виростають невеликого зросту – всього до одного метра заввишки. За такої компактності має досить щедру продуктивність – до 650 грамів шишок на квадратний метр. Смак виражений яскравим землистим акордом із цитрусовими та гашишними нотками. Ефект розслаблюючий, із медичним потенціалом.

Hindu Kush Fem

Класична Індика з великим спектром переваг, за які її так люблять гровери по всьому світу. Наділений стабільною генетикою та дуже міцним здоров’ям, що дозволяє без проблем культивувати його навіть новачкові. Цей сорт має потужний медичний потенціал й активно використовується в низці країн для лікування хвороб. Рівень ТГК сягає 21%. Ефект сильний та тривалий, дарує насолоду та якісний відпочинок курцеві. Смак шишок пряний, деревний, трохи терпкий та із земляними відтінками. Висота рослин сягає 130 сантиметрів. Цвітіння – 55 днів.

Crystal Candy Fem

Неймовірно красивий фотоперіодний гібрид зі скромними розмірами (до 130 сантиметрів), але дуже щедрою продуктивністю (до 700 грам шишок з квадратного метра). Має незвичайний смак та аромат жувальної гумки з фруктовими відтінками. ТГК сягає 21%. Ефект відчувається кількома хвилями: спочатку приплив сил та бадьорість, а потім розслаблений стоун. Рослини мають гарне здоров’я та міцний імунітет до плісняви.

Пропозиція діє в період з 4 по 11 квітня включно.

Кількість товару обмежена!

Увага! Мінімальне замовлення акційного насіння – 3 шт!

Ви можете взяти по одній штуці різного сорту, але в сумі має вийти не менше трьох!


Для замовлення та більш детальної інформації звертайтесь до нас за телефонами або в онлайн чат. Допоможемо з вибором та дамо відповіді на ваші питання.

З повагою, команда F1 Seeds